NA ŠTA TO LIČIŠ, CRNI LUISE: Hamilton ŠOKIRAO stajlingom, pa dao znak da li će ostati u Formuli 1! (FOTO)
Luis Hamilton, Foto: EPA/Lars Baron

izgleda... zanimljivo...

NA ŠTA TO LIČIŠ, CRNI LUISE: Hamilton ŠOKIRAO stajlingom, pa dao znak da li će ostati u Formuli 1! (FOTO)

Bilo je kontroverznih odluka i tokom sezone, a i na toj poslednjoj trci, koje su išle naruku Britancu i nemačkoj ekipi, ali se na to nisu osvrtali

Objavljeno:

Sedmostruki svetski prvak Luis Hamilton posetio je ove nedelje fabriku Mercedesa, u jeku priprema ekipe za novu sezonu Formule 1.

Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC), Englez je danas i u ponedeljak obišao fabriku ispunjavajući predsezonske zadatke potrebne za učešće u novoj sezoni.

Neizvesno je da li će Hamilton voziti ove godine, a spekulisalo se da će završiti karijeru razočaran šokantnom završnicom prošle sezone kada je ostao bez osme šampionske titule posle kontroverznih odluka direkcije trke u Abu Dabiju.

Njega je u poslednjem krugu obišao glavni konkurent za titulu vozač Red Bula Maks Ferstapen, nakon što direktor trka Majkl Masi nije pravilno primenio pravila u vezi sa bezbednosnim vozilom na stazi.

Luis Hamilton
foto: EPA/Ali Haider

Bilo je kontroverznih odluka i tokom sezone, a i na toj poslednjoj trci, koje su išle naruku Britancu i nemačkoj ekipi, ali se na to nisu osvrtali.

Luis se tada povukao iz javnosti. On je dao kratku izjavu posle trke 12. decembra, nije se pojavio na konferenciji za novinare i preskočio je dodelu nagrada u Parizu, a poslednji put u javnosti se pojavio 15. decembra, kada je u dvorcu Vindzor dobio titulu viteza.

On se 5. februara vratio na društvene mreže, ali i u javnosti kada je uslikan u krajne ekstravagantom autfitu.

Luis Hamilton
foto: Profimedia

Objavio je i nekoliko video snimaka sa treninga, ali to i dalje nije potvrda da će se ove godine trkati.

Luis Hamilton
foto: Profimedia

Hamilton čeka ishod istrage koju Međunarodna automobilska federacija (FIA) sprovodi u vezi sa dešavanjima u trci u Abu Dabiju, a BBC je naveo da će posle toga doneti odluku o tome da li će ove sezone učestvovati u šampionatu.

Nova sezona u Formuli 1 uz nova pravila i sa rekordne 23 trke počinje 20. marta trkom za Veliku nagradu Bahreina.

Predsezonska testiranja u Barseloni obaviće se od 23. do 25. februara, a u Bahreinu od 10. do 12. marta.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.