NOVI BEOGRAD ŽELI DA OSTANE NEPORAŽEN U PRVENSTVU: Meč protiv Vojvodine je odlična priprema za izazove koji slede
Foto: Starsport©

ZA NASTAVAK TRIJUMFALNOG NIZA

NOVI BEOGRAD ŽELI DA OSTANE NEPORAŽEN U PRVENSTVU: Meč protiv Vojvodine je odlična priprema za izazove koji slede

Trener Dejan Jovović naveo je da se u trenažni proces vratio Nika Šušiašvili posle oporavka od koronavirusa

Objavljeno: 16:13h

Vaterpolisti Novog Beograda u sredu dočekuju ekipu Vojvodine u odloženoj utakmici prvog kola drugog dela šampionata Srbije.

Trener vaterpolista Novog Beograda Dejan Jovović smatra da je predstojeća utakmica protiv Vojvodine može da posluži njegovoj ekipi kao odlična priprema za izazove koji slede.

- U duelu sa Vojvodinom treba da pokažemo da smo šampionska ekipa, da jednostavno shvatimo da je nebitno ko nam je protivnik i da svako od nas treba u svakom trenutku da daje svoj maksimum. To je ono što bi trebalo da krasi ovu ekipu do kraja sezone - rekao Jovović i dodao:

Dejan Jovović
foto: VK Novi Beograd

- Vojvodina je slabiji rival od nas, ali ta utakmica može da nam koristi u sklopu pripreme za utakmice koje nam dolaze i sa Radničkim i posle u Ligi šampiona. Ako malo dalje gledamo, to je prava provera i za završnicu domaćeg prvenstva i regionalne lige - dodao je Jovović.

On je naveo i da se u trenažni proces se vratio Nika Šušiašvili posle oporavka od koronavirusa, dok je Angelos Vlahopulos i dalje u izolaciji. Utakmica je na programu u sredu od 21.15.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.