ZVEZDA DOBILA VELIKO POJAČANJE: U klub stigla sestra najbolje odbojkašice na svetu!
Foto: Starsport©

lepo

ZVEZDA DOBILA VELIKO POJAČANJE: U klub stigla sestra najbolje odbojkašice na svetu!

Dajana Bošković priliku da debituje za Crvenu zvezdu imaće već u subotu kad se nastavlja Superliga Srbije

Objavljeno:

Iskusna odbojkašica igraće na mestu korektora, debi u crvenom-belom dresu već u subotu

Veliko pojačanje za odbojkašice Crvene zvezde - Dajana Bošković! Sestra najbolje odbojkašice sveta Tijane Bošković zadužila je crveno-belu opremu, čime je klub iz Ljutice Bogdana pokazao šampionske ambicije ove sezone.

Dajana Bošković iza sebe ima bogatu internacionalnu karijeru i preko potrebno iskustvo koje će pomoći Crvenoj zvezdi. Igra na poziciji korektora i pojačaće konkurenciju Anji Ašonji i Tari Taubner.

– Kad sam čula da sam dobila ponudu od Crvene zvezde bilo mi je veoma drago. Igrala sam u Srbiji pre 10 godina i povratak je nešto veoma veliko za mene. Drago mi je što se odbojka u Srbiji diže, ide uzlaznom putanjom. Pokušaću da opravdam očekivanja ekipe i stručnog štaba - rekla je Dajana Bošković i dodala:

- Što se tiče ekipe, imamo nekoliko iskusnih igračica, tu su i mlađe odbojkašice, reprezentativke Srbije koje su vrlo talentovane i zadovoljstvo mi je raditi sa svima njima. Do sada sam odradila tri treninga, prvi utisak je da ima mnogo žara i želje za napredovanjem i uspehom. Drago mi je što su ciljevi visoki i nadam se da ću pomoći i doprineti uspešnoj realizaciji.

Dajana Bošković, Tijana Bošković
foto: Starsport©

Dajana Bošković (27) karijeru je počela u rodnoj Bileći u Republici Srpskoj. Posle je igrala u Srbiji za Dinamo iz Pančeva i Vizuru. Kasnije je nastavila sa studijama u Americi na univerzitetu San Antonio u Teksasu. Internacionalnu karijeru gradila je u poljskom klubu Enea Pila, turskim ekipama Sarijer i Kuzejboru, te u Kini u Šenženu.

Dajana Bošković priliku da debituje za Crvenu zvezdu imaće već u subotu kad se nastavlja Superliga Srbije. Crveno-bele u 14. kolu gostuju ekipi Srema u Sremskoj Mitrovici.

(Espreso/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.