OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Vujasinović NAPUSTIO klupu Novog Beograda!
Foto: Starsport

iznenađenje

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Vujasinović NAPUSTIO klupu Novog Beograda!

Kao neko ko je kao igrač, a i kao trener, uvek imao najviše sportske ciljeve, ne mogu da budem zadovoljan onim što je moja ekipa pokazala i što je u dosadašnjem toku takmičenja, na četiri fronta i ostvarila

Objavljeno:

Vladimir Vujasinović više nije trener vaterpolista Novog Beograda, saopštio je klub.

Kako se navodi, upravu kluba Vujasinović je juče obavestio da da zbog ličnog nezadovoljstva ostvarenim rezultatima i neostvarenim sopstvenim očekivanjima, podnosi neopozivu ostavku na mesto prvog trenera ekipe.

- Želim danas da obavestim i javnost, na isti način na koji sam to juče uradio sa upravom vaterpolo kluba Novi Beograd, a to je da podnosim neopozivu ostavku na mesto prvog trenera ekipe, isključivo i jedino zbog očekivanja i rezultata, koji pre svega, ne zadovoljavaju moje lične trenerske i sportske ambicije - rekao je Vujasinović u saopštenju dostavljenom medijima.

1 / 4 Foto: Starsport©

- Kao neko ko je kao igrač, a i kao trener, uvek imao najviše sportske ciljeve, ne mogu da budem zadovoljan onim što je moja ekipa pokazala i što je u dosadašnjem toku takmičenja, na četiri fronta i ostvarila. Želim igračima i ekipi mnogo sreće u daljem toku sezone, a iskreno se nadam se da će ova moja ostavka uspeti da ih sve protrese i probudi iz stanja u koje su upali i iz kog im od srca želim, da što pre izadju. Joaa jednom se zahvaljujem svim igračima i stručnom čtabu na saradnji i želim im mnogo sreće i uspeha u daljem toku svih takmičenja - rekao je Vujasnović.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.