NIJE BILO POBEDNIKA NA 11. APRILU: Vaterpolisti Novog Beograda remizirali sa Brešom!
Foto: Starsport©

liga šampiona

NIJE BILO POBEDNIKA NA 11. APRILU: Vaterpolisti Novog Beograda remizirali sa Brešom!

Raspoloženom Rašoviću pridružio se i Mandić, pa je domaći tim poveo sa 9:7. U dva navrata Novi Beograd je imao dva gola prednosti, koju u dramatičnom finišu nije uspeo da sačuva

Objavljeno:

Vaterpolisti Novog Beograda i Breše odigrali su večeras u Beogradu nerešeno 11:11 (3:2, 0:2, 4:3, 4:4), u utakmici petog kola Grupe A Lige šampiona.

Novi Beograd posle pet odigranih utakmica ima sedam bodova i četvrti je na tabeli, dok je Breša sakupila 11 i trenutno je druga.

Najefikasniji u redovima Novog Beograda bili su Strahinja Rašović sa četiri i Dušan Mandić sa tri gola, dok su po jedan postigli Duško Pijetlović, Nikola Jakšić, Angelos Vlahopulos i Viktor Rašović.

Brešu su do pobede vodili Kristijan Prešuti i Boris Vapenski sa po tri pogotka, a upravo je Vapenski i doneo bod svom timu sa dva gola u završnici meča.

Novobeogradjani su u poslednjoj deonici imali dva gola prednosti, ali je samo pet sekundi pre kraja golom Borisa Vapenskog aktuelni šampion Italije ipak stigao do remija.

Vaterpolisti Novog Beograda imali su slabu realizaciju sa igračem više, a tokom čitave druge deonice nisu uspeli da zatresu mrežu protivnika. ;Golgeterski post trajao je punih 12 minuta, a dodatnu nesigurnost ekipi trenera Vladimira Vujasinovića uneo je i promašen peterac Radomira Drašovića.

Za to vreme Breša je stekla prednost od tri gola (6:3), ali je Novi Beograd uspeo da se vrati, jer je za samo 90 sekundi postigao čak tri gola.

Raspoloženom Rašoviću pridružio se i Mandić, pa je domaći tim poveo sa 9:7. U dva navrata Novi Beograd je imao dva gola prednosti, koju u dramatičnom finišu nije uspeo da sačuva.

Vaterpolisti Novog Beograda će u narednom kolu Lige šampiona dočekati Dinamo iz Tbilisija, dok će Breša ugostiti Olimpijakos.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.