VLADIMIR VUJASINOVIĆ: Breša je izuzetan protivnik i jedan od favorita za osvajanje Lige šampiona ove sezone!
Foto: VK Novi Beograd

videćemo šta će biti

VLADIMIR VUJASINOVIĆ: Breša je izuzetan protivnik i jedan od favorita za osvajanje Lige šampiona ove sezone!

Mi smo spremni na to, a najvažnije za nas je da osvojimo tri boda, jer je ovo naša kuća i želimo da pobedimo svaku utakmicu na domaćem terenu

Objavljeno:

Trener vaterpolista Novog Beograda Vladimir Vujasinović rekao je da je Breša izuzetan protivnik, jedan od favorita za osvajanje Lige šampiona.

On je dodao da će njegova ekipa morati da odigra najbolju utakmicu sezone kako bi pobedila u predstojećoj utakmici.

- Breša je izuzetan protivnik i jedan od favorita za osvajanje Lige šampiona ove sezone. Pokazali su to u prva četiri kola. Neke su iznenadili, uključujući i mene, jer nisam očekivao da će izgledati tako dobro na početku sezone pošto su promenili par bitnih igrača. Međutim, sklopili su se jako dobro i igraju odličan vaterpolo - rekao je Vujasinović na konferenciji za novinare.

Vaterpolisti Novog Beograda igraju u utorak od 19.45 na svom terenu protiv Breše, u petom kolu Lige šampiona.

- Mislim da će nam biti potrebna najbolja utakmica ove sezone da bismo došli do pobede, ali mislim i da smo spremni za to. Dočekujemo ih sa velikom željom da uz dobru igru dođemo do novih bodova - dodao je Vujasinović.

Posle četiri kola Novi Beograd je treći skorom od po dve pobede i poraza, a Breša se nalazi na deobi prvog mesta Grupe A sa Olimpijakosom, sa tri pobede i porazom.

- Ovo je još jedna teška utakmica u nizu. Razlika je u tome što smo u medjuvremenu imali kraći period da se odmorimo i malo napunimo baterije posle zgusnutog kalendara teških utakmica. Nadam se da smo uspeli da se osvežimo i vratimo preko potrebnu energiju kako bismo dočekali Brešu na najbolji način. Predstoji nam zaista težak zadatak - naveo je Vujasinović.

Grčki reprezentativac i prvotimac novobeogradske ekipe Angelos Vlahopulos bio je u timu Breše prošle sezone kada je u žestokoj konkurenciji osvojila titulu u Italiji.

- Mislim da će utakmica biti izuzetno fizički teška i zahtevna. Breša je odlično pripremljen tim koji mnogo pliva, veoma je borben i uvek fokusiran. Mi smo spremni na to, a najvažnije za nas je da osvojimo tri boda, jer je ovo naša kuća i želimo da pobedimo svaku utakmicu na domaćem terenu - rekao je Vlahopulos.

Vlahopulos je naveo da se čudno oseća što će igrati utakmicu protiv doskorašnjih saigrača i trenera, svojih prijatelja.

- Oni su deo mog života, oni su u mom srcu i deo moje karijere. Ipak, oni su moji protivnici 32 minuta u bazenu. Možemo da popijemo piće, kafu ili odemo na večeru, ali u bazenu smo protivnici i svako od nas želi da ostvari pobedu. Zato smo tu i zato igramo na ovom nivou - rekao je Vlahopulos.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.