VUJASINOVIĆ ŽELI 3 BODA IZ SPLITA: Verovatno najteže gostovanje u Evropi!
Foto: VK Novi Beograd

len liga šampiona

VUJASINOVIĆ ŽELI 3 BODA IZ SPLITA: Verovatno najteže gostovanje u Evropi!

Jadran dočekuje Novi Beograd u petak u 19 časova

Objavljeno:

Trener vaterpolista Novog Beograda Vladimir Vujasinović rekao je danas da njegovu ekipu očekuje teška i važna utakmica protiv Jadrana u Ligi šampiona, ali da se nada pobedi u Splitu.

- To je teren koji je veoma težak za sve gostujuće ekipe, verovatno jedan od najtežih u Evropi. Očekuje nas veoma zahtevna utakmica, ali se nadam da ćemo unaprediti svoju igru u odnosu na prošli meč i da ćemo se vratiti sa tri boda, što bi nam mnogo značilo za nastavak sezone - rekao je Vujasinović.

Vaterpolisti Novog Beograda igraju u petak od 19 časova u Splitu protiv Jadrana, utakmicu trećeg kola Grupe A u Ligi šampiona.

Vladimir Vujasinović
foto: Dado Đilas

Vujasinović je naveo da je Jadran u sezonu ušao sa velikim ambicijama, da ima izmenjenu ekipu u odnosu na prošlu sezonu i da se uigrava, kao uostalom i njegov tim.

On je dodao da je njegova ekipa kompletna i da misli da je napredovala kao kolektiv.

- Očekuje nas težak period sa dosta jakih utakmica i malo odmora. Nadam se da je ekipa spremna da izdrži sve izazove koji nas očekuju u narednih 12 dana, jer ćemo za to vreme odigrati čak osam utakmica - dodao je trener novobeogradske ekipe.

Vaterpolista Novog Beograda Viktor Rašović očekuje tešku utakmicu protiv, kako je naveo, vrhunske ekipe.

Viktor Rašović
foto: Starsport©

- U svojim redovima imaju nekoliko vrhunskih igrača, osvajača medalja sa najvećih takmičenja. Očekujem egal utakmicu, odlučivaće nijanse - ocenio je.

Rašović je propustio početak sezone zbog koronavirusa. On je rekao da se oporavio i da se oseća odlično.

- Veoma sam srećan što sam deo ovakvog tima, koji je sastavljen od velikih šampiona. Čast je biti u takvom društvu i ja ću dati maksimum da pomognem timu da zabeleži najbolje rezultate - naveo je Rašović.

Posle dva kola u Grupi A, Novi Beograd i Jadran imaju po pobedu i poraz.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.