NAKON UBISTVA SRPKINJE, NOVI SKANDAL POTRESA NFL LIGU: Kapiten Minesote devojci slomio nos, držao je kao taoca!
Foto: Profimedia

vrvi od nasilja

NAKON UBISTVA SRPKINJE, NOVI SKANDAL POTRESA NFL LIGU: Kapiten Minesote devojci slomio nos, držao je kao taoca!

Novi skandal u koji potresa NFL ligu a tiče se asilja u porodici

Objavljeno:

Nekoliko nedelja nakon što je Henri Rags u jezivoj saobraćajnoj nesreći koju je izazvao ubio Srpkinju Tinu Tintor, sada imamo novi skandal.

U centru cele priče je kapiten i raning bek Minesote Dalvin Kuk, koga je bivša devojka optužila za nasilje i otmicu!

Pukovnik američke vojske Grejslin Trimbl bila je u vezi sa Kukom i došla je avionom u Minesotu kako bi raskinula sa njim. Ona navodi da je on pobesneo kada je zatražila da joj pomogne da iseli svoje stvari iz stana.

Bacio je preko kauča, a ona je glavom udarila u sto i polomila nos. Tužila ga je za napad, nanošenje teških telesnih povreda, ali i za to što je po njenim rečima držao kao taoca u stanu.

Dalvin Kuk
foto: Profimedia

Incident se desio u novembru 2020. godine, a kako navode američki mediji Kuk je digao kontratužbu u kojoj optužuje bivšiu devojku da ga je napala i da od tada pokušava da iznudi novac od njega.

Kako navodi Trimbl Kuk ne samo da je povredio, već je dugo držao zaključanu u stanu, a kada je ona pokušala da nađe njegov pištolj da se odbrani i probala da pozove nekoga u pomoć on se toliko razgnevio da je zapretio da će je prebiti metlom!

Iako Kuk navodi da ga je ona poprskala sprejom u oči, Trimbl kaže da je zaista probala tako da se odbrani, ali da je onda Kuk savladao i on njoj naprskao sprej u lice.

NFL i Minesota još nisu reagovali, a ako ove optužbe budu potvrđenje Kuk bi mogao da ostane bez svog petogodišnjeg ugovora vrednog 63.000.000 dolara i perspektivne karijere.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.