UNUK MOHAMEDA ALIJA SVOJE MEČEVE REŠAVA NA JEDAN NAČIN - Nokautom! (VIDEO)
Foto: Promo

geni su geni

UNUK MOHAMEDA ALIJA SVOJE MEČEVE REŠAVA NA JEDAN NAČIN - Nokautom! (VIDEO)

Lepo kaže naš narod "Ne pada iver daleko od klade"

Objavljeno: 12:20h

Najpoznatiji bokser svih vremena Muhamed Ali, preminuo je pre pet godina, a sada njegov unuk želi da nastavim stopama i ide mu vrlo dobro.

Muhamed Ali se ženio četiri puta, ima devetoro dece, a iz drugog brata sa Belindom Bojd je dobio Rašidu čiji je sin Niko Ali Volš (22) postao bokser i to vrlo solidan. Tokom vikenda u Atlanti zabeležio je svoju drugu pobedu u karijeri, i to protiv daleko iskusnijeg Džejmsa Vestlija (36), koga je "srušio" u trećoj rundi.

Ali junior je debitovao u avgustu kada je nokautom u prvoj rundi pobedio Džordana Viksa, protivnika koji mu nije dorastao, dok je Vestli pružio dobar otpor, ali nije imao snage.

U trećoj rundi je 22-godišnji Ali serijom udaraca naterao Vestlija da padne na kolena, a pre nego što je i počelo odbrojavanje - iz njegovog ugla su ubacili peškir i prekinuli borbu. Publika je većinski bila na njegovoj strani, a videćemo da li će uspeti da ima bar približnu karijeru kao čuveni Kasijus Klej.

Njegova sestre Lajla Ali se takmičila od 1999. do 2007. godine i važi za jednu od najboljih bokserki u istoriji pošto je karijeru završila bez poraza.

Nedavno je Niko Ali Volš potpisao ugovor sa promoterom čuvenog Tajsona Fjurija, pa ćemo ga sve češće viđati u akciji.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.