GRCI SPUSTILI RAMPU: Reprezentativcima tzv. Kosova u karateu zabranjen prolaz kroz ovu zemlju!
Foto: Aleksandra Čolić

ne mogu dalje

GRCI SPUSTILI RAMPU: Reprezentativcima tzv. Kosova u karateu zabranjen prolaz kroz ovu zemlju!

Na Mediteranskom karate prvenstvu za kadete, juniore i seniore, koje se od 22. do 24. oktobra organizuje u Limasolu, najavljena je reprezentacija tzv. Kosova sa 40 učesnika, uključujući tehničko osoblje

Objavljeno:

Grčka ne priznaje nezavisnost južne srpske pokrajine, a to je sada pokazala i na delu.

Reprezentacija tzv. "Kosova" u karateu, koja se uputila na Mediteransko karate prvenstvo za kadete u gradu Limasolu na Kipru, zaustavljena je na granici Severne Makedonije i Grčke, jer joj grčke vlasti nisu dozvolile ulaz u tu zemlju, javlja "Ekonomija onlajn".

Uprkos činjenici da su takmičari, uključujući sekretara Karate federacije, dobili svu dokumentaciju, uključujući vize dobijene u ambasadi u Beogradu, nije im bilo dozvoljeno da nastave put do Kipra, prenosi detalje "Kosovo onlajn".

Na Mediteranskom karate prvenstvu za kadete, juniore i seniore, koje se od 22. do 24. oktobra organizuje u Limasolu, najavljena je reprezentacija tzv. Kosova sa 40 učesnika, uključujući tehničko osoblje.

Ekonomija onlajn navodi da ovo nije prvi put da se kosovskim sportistima uskraćuje učešće na takmičenju na događajima organizovanim u zemljama koje ne priznaju nezavisnost Kosova i Metohije.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.