ŠTEFANEK: Sanjao sam da postanem šampion, ali je PORODICA NAJVEĆA NAGRADA
Štefanek, Foto: Subotica živi

SUBOTICA ŽIVI

ŠTEFANEK: Sanjao sam da postanem šampion, ali je PORODICA NAJVEĆA NAGRADA

Kako Štefanek navodi, svoje najveće dostignuće ostvario je kao otac

Objavljeno:

Olimpijski šampion u rvanju i predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek, govorio je o svom putu do šampionskih postolja, profesionalnoj karijeri, motivaciji za uspeh u sportu, kao i o njegovim ciljevima.

“Ceo život sam sanjao da budem svetski, olimpijski i evropski prvak. Moj trener Sreten Damjanović bio je svetski i evropski šampion sa šest velikih medalja. Bio je moj uzor i jako sam se trudio i imao želju da ga dostignem i prestignem. Ništa drugo me nije zanimalo sem rvanja”, istakao je olimpijski šampion u rvanju, Davor Štefanek.

Davor Štefanek
foto: Subotica živi

Kako Štefanek navodi, svoje najveće dostignuće ostvario je kao otac, a rodna Subotica kao i brojne nagrade koje je tu osvojio su mu uvek ostale u srcu. Pored olimpijske medalje 2016. godine, posebno ističe 2017. godinu, kada je proglašen za sportistu godine Grada Subotica.

“Najveća nagrada mi je porodica, moje dvoje dece. Ne mogu da posebno izdvojim neku medalju, sve su važne. Naravno, ona iz Rija je nešto posebno, ali svaka nagrada koju sam dobio u svom gradu, Subotici, mi je duboko zarezana u srcu, jer biti sportista godine u Subotici je po meni velika stvar. Subotica je grad sporta i Subotica je moj grad”, rekao je Štefanek, a istakao je i koliko je važno da se deca bave sportom.

Davor Štefanek
foto: Subotica živi

“Preporučujem i deci i roditeljima da se bave deca sportom, bilo kojim. Deca će prvenstveno da steknu radne navike kroz treninge, a kasnije će oni sami da odaberu za koji sport ili nešto drugo su dobri”, dodao je naš šampion Davor Štefanek za Subotica živi. (Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.