HAMILTON KAO FURIJA S NOVIM MOTOROM: Englez najbrži i na 2. treningu, ali ga u nedelju čeka dosta posla zbog kazne!
Foto: EPA/Davide Gennari

u formi

HAMILTON KAO FURIJA S NOVIM MOTOROM: Englez najbrži i na 2. treningu, ali ga u nedelju čeka dosta posla zbog kazne!

Hamilton je danas vozio bolid u kom je bio novi motor, zbog čega je kažnjen dodavanjem 10 mesta na plasman u kvalifikacijama

Objavljeno: 17:29h

Vozač Mercedesa Luis Hamilton bio je najbrži i na današnjem drugom treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Turske.

Sedmostruki svetski prvak je na Istanbul parku postavio rekord staze od 1:23,804 minuta. On je ranije danas bio najbrži i na prvom treningu.

Na drugom treningu drugo mesto zauzeo je vozač Ferarija Šarl Lekler sa zaostatkom od 0,166 sekundi, a treći je bio Valteri Botas iz Mercedesa sa 0,410 sekundi zaostatka.

Vozači Red Bula zauzeli su četvrto i peto mesto, Serhio Peres (0,569) i Maks Ferstapen (0,635). Iza su bili Lando Noris iz Meklarena, kao i vozači Alpina Fernando Alonso i Esteban Okon.

Danijel Rikardo iz Meklarena bio je 14, četvorostruki svetski prvak iz Aston Martina Sebastijan Fetel zauzeo je 16. mesto, a vozač Vilijamsa Džordž Rasel 18.

Hamilton je danas vozio bolid u kome je bio novi motor, zbog čega je kažnjen dodavanjem 10 mesta na plasman u kvalifikacijama.

On je prvi u šampionatu sa dva boda više od Ferstapena, sedam trka pre kraja sezone.

Treći trening na programu je u subotu od 11 časova, a kvalifikacije su od 14. Trka za veliku nagradu Turske na programu je u nedelju od 14 časova.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.