LEPO SE SNAŠAO: Habib Nurmagomedov ispričao kako je odbio čašu vina od Fergusona! (VIDEO)
Foto: Profimedia

INTERESANTNO

LEPO SE SNAŠAO: Habib Nurmagomedov ispričao kako je odbio čašu vina od Fergusona! (VIDEO)

Svima je poznato da je on musliman, te da mu je vera na prvom mestu, ali nije hteo Fergusonu na taj način da kaže da ne pije alkohol već je to uradio na način koji je sve nasmejao

Objavljeno:

Mančester junajted je u subotu igrao na Old Trafordu protiv Evertona, a specijalni gost na ovom meču bio je Habib Nurmagomedov.

Poznato je da su Habib i Kristiajno Ronaldo dobri prijatelji i nekadašnji UFC borac dobio je poziv da dođe na Teatar snova i gleda meč protiv Evertona što nije mogao da odbije.

Habib je dobio od Ronalda dres na poklon, a nakon utakmice u VIP loži imaju je priliku da upozna i legendarnog trenera Ser Aleksa Fergusona.

Dagestanac je bio u društvo Patrisa Evre i Juseina Bolta, a potom je upoznao Fergusona s kojim je imao dosta zanimljiv razgovor.

Habib je nakon utakmice gostovao u jednoj emisiji gde je otkrio o čemu je pričao s Fergusonom. Priznao je da mu je legendarni trener ponudio čašu vina, a on je objasnio kako je to dobio.

Svima je poznato da je on musliman, te da mu je vera na prvom mestu, ali nije hteo Fergusonu na taj način da kaže da ne pije alkohol već je to uradio na način koji je sve nasmejao.

- Svi znaju da sam musliman, da jedem halal hranu i da ne pijem alkohol. Danas me je Aleks Ferguson pitao da li ću uzeti čašu vina. Razmišljao sam kako da mu objasnim da sam musliman. Samo sam mu rekao 'nije dobro da pijem jer ću razbiti sve osobe koje su ovdje. To nije dobra ideja'", rekao je Habib i dodao.

- Nije lako biti musliman, ali istovremeno ne morate to otežavati još više sebi. Budi samo dobra osoba i pokaži im da si musliman. Evra i Bolt su shvatili, ali i Ferguson jer nije želio da razbijem sve osobe tu i samo je rekao 'Ok, ne moraš da piješ vino -

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.