I NJEGA SU UGAZILI OD BATINA: Bivši bokserski šampion bio sa šefom mafije kad ga je ekipa Saleta Mutavog brutalno pretukla?! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Nemanja Pančić

kažu da je on

I NJEGA SU UGAZILI OD BATINA: Bivši bokserski šampion bio sa šefom mafije kad ga je ekipa Saleta Mutavog brutalno pretukla?! (VIDEO)

Nekadašnja najveća nada srpskog boksa, po svemu sudeći, jedan je od momaka koji su bili u društvu Zorana Jakšića i koji su dobili batine od Darka Ristića Mede i ekipe
Objavljeno: 10:15h

Nekadašnji bokserski šampion, Nikola Džoni Stevanović, primećen je na snimku brutalnog prebijanja šefa kriminalne grupe "Amerika" Zorana Jakšića od strane Darka Ristića Mede, prijatelja ubijenog vođe Grobara, Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi.

Na videu se vidi da je svojevremeno Interkontinentalni šampion u IBF verziji bio u društvu prebijenog šefa narko-klana i da je on jedan od momaka koji su dobili žestoke batine te večeri.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

(EKSKLUZIVNO) EKIPA SALETA MUTAVOG UBIJA STRANCE OD BATINA: Snimak novog krvavog obračuna u BG klubu! (VIDEO)

Ovo su primetili naši čitaoci na dva snimka brutalnog "gaženja" i pisali nam u komentarima, s tvrdnjom da je jedan od Jakšićevih ljudi koji su prebijeni i bivša najveća nada srpskog boksa, Nikola Džoni Stevanović.

POJAVIO SE SNIMAK BRUTALNE TUČE: Ortak Saleta Mutavog žestoko prebio šefa mafije! (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.