BITI ČETVRTI U EVROPI NIJE NEUSPEH: Muška odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala u Beograd (FOTO)
Foto: ossrb.org

DALI SU SVE OD SEBE

BITI ČETVRTI U EVROPI NIJE NEUSPEH: Muška odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala u Beograd (FOTO)

Zlatnu medalju osvojila je Italija savladavši Sloveniju posle pet setova

Objavljeno: 21:33h

Muška seniorska obojkaška reprezentacija Srbije doputovala je u Beograd iz Katovica, gde je u nedelju završeno Evropsko prvenstvo. Seniore Srbije dočekali su Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS, članovi porodica, prijatelji i predstavnici medija.

Selektor reprezentacije Slobodan Kovač rekao je da selekcija ima kvalitet, ali i da "mnoge stvari nisu išle na ruku tokom turnira".

- Žao mi je ovih momaka, znam da smo dali sve od sebe, i da kažem razočarani smo, što je i normalno. Ne zadovoljavamo se da budemo četvrti - dodao je Kovač.

Odbojkaška reprezentacija Srbije
foto: ossrb.org

Kapiten reprezentacije Nemanja Petrić ocenio je da ovaj rezultat nije neuspeh, ali i da je četvrta pozicija najnezahvalnija.

- Teško nam je, jer smo zamišljali drugačiju završnicu ovog Evropskog prvenstva. Ostaje žal za celim letom, koje smo proveli zajedno spremajući se. Bili smo na korak, ali naizgled daleko - rekao je Petrić.

Podsetimo, odbojkaši Srbije poraženi su u nedelju sa 3:0 od selekcije Poljske, u meču za treće mesto, dok je zlatnu medalju osvojila Italija savladavši Sloveniju posle pet setova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.