VELIKI POVRATAK U RING: Jedan od najvećih zvezdi boksa posle 10 godina ponovo na mestu gde se najbolje oseća!
Foto: EPA/Etienne Laurent

ima 59 godina

VELIKI POVRATAK U RING: Jedan od najvećih zvezdi boksa posle 10 godina ponovo na mestu gde se najbolje oseća!

Spekuliše se da bi posle ove egzibicione večeri možda moglo doći i do Holifildovog meča sa 55-godišnjim Majkom Tajsonom, koji je izašao u ring u novembru prošle godine protiv Roja Džonsa juniora

Objavljeno: 16:57h

Čuveni bokserski šampion Ivander Holifid vratiće se u ring posle 10 godina i odmeriti snage sa Brazilcem Vitorom Belfortom u egzibicionom meču na Floridi.

Holifild ima 59 godina i zameniće 48-godišnjeg Oskara De La Hoju, takođe bivšeg svetskog prvaka u boksu u šest različitih kategorija, koji je morao da odustane jer je zaražen Kovidom-19.

Sa druge strane, Belfort ima 44 godine i još uvek je aktivan MMA borac, a poznat je i po tome što je umalo pobedio Džona Džonsa polugom na ruci, čak mu je ruku i slomio, ali Džons nije predao.

Belfort je bio deo i velikog doping skandala, a smatraju ga za jednog od uticajnijih boraca koji se borio i sa velikim Andersonom Silvom i mnogim drugim UFC ikonama.

Borba će se održati u osam rundi od po dva minuta.

Spekuliše se da bi posle ove egzibicione večeri možda moglo doći i do Holifildovog meča sa 55-godišnjim Majkom Tajsonom, koji je izašao u ring u novembru prošle godine protiv Roja Džonsa juniora.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.