I MAJA OGNJENOVIĆ KRITIČNA: Ovakvim ili sličnim pristupom ne možemo se nadati ničemu dobrom!
Foto: ossrb.org

ep u odbojci za žene

I MAJA OGNJENOVIĆ KRITIČNA: Ovakvim ili sličnim pristupom ne možemo se nadati ničemu dobrom!

Kapiten odbojkašica Srbije će protiv Francuskinja zabeležiti jubilarni 300. nastup za selekciju

Objavljeno:

Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović smatra da bi moralo da se poradi na motivaciji pred završnicu Evropskog prvenstva.

Izabranice Zorana Terzića su i dalje bez poraza, u osmini finala su pregazile Mađarsku, naredni protivnik je Francuska, u sredu od 20.00.

- Pričali smo puno puta koliko je teško motivisati se u utakmicama koje su unapred dobijene. Moraćemo da poradimo na tome jer opet nas očekuje Francuska, koja je ozbiljan protivnik, ali koju smo dobili glatko u grupi. Podigle su formu, pobedile Belgiju i Hrvatsku. Ovakvim ili sličnim pristupom ne možemo se nadati ničemu dobrom. Svesne smo i to je pozitivna stvar jer vidimo da ovako ne ide i da je teško da se igra i da ne dolazimo do neke željene igre i forme - rekla je Maja Ognjenović.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

- Nadam se da ćemo do srede poraditi na želji i da više bacimo akcenat na sebe jer mi kada smo na terenu i na 100 odsto – ne postoji protivnik koji može da nam se suprotstavi.

Maja će u sredu odigrati 300. utakmicu za nacionalni tim. To joj može biti dodatan motiv, potvrđuje:

- Nisam znala. Sigurno da može, to je ogroman broj utakmica. Kad se osvrnem i vidim koliko godina je prošlo i takmičenja, onda 300 zvuči malo. Mislila sam da možda ima i više. To može da bude motiv.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, Maja Ognjenović
foto: ossrb.org

Ognjenovićeva je protiv Azerbejdžana pauzirala, dok je protiv Rusije odigrala samo prva dva seta. Kaže da nije bilo ništa ozbiljno.

- Bolje je mnogo. Očigledno je došlo do hroničnog premora kod mene. Ta dva dana sam se osećala loše, imala sam visoku temperaturu. To je bio jedan dan, protutnjalo je i prijalo mi je što sam i protiv Rusije dva seta odmorila - zaključila je ona.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.