SLAĐANA MIRKOVIĆ SJAJNO ZAMENILA MAJU OGNJENOVIĆ: Ovo je ogromna sreća za nas, podrška koju osećamo je fantastična
Foto: Starsport

IZJAVA POSLE MEČA

SLAĐANA MIRKOVIĆ SJAJNO ZAMENILA MAJU OGNJENOVIĆ: Ovo je ogromna sreća za nas, podrška koju osećamo je fantastična

Srbija u poslednjem kolu grupne faze u sredu od 20 časova igra protiv reprezentacije Rusije

Objavljeno: 00:40h

Odbojkašice Srbije nastavile su da beleže sjajne rezultate na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu pošto su u Beogradu savladale Azerbejdžan sa 3:0.

Slađana Mirković je tokom celog susreta sjajno upošljavala saigračice.

- Pre svega mi je drago što smo uspele da završimo ovu utakmicu maksimalnim rezultatom. Kao što ste videli, u prva dva seta nije bilo lako. Možda nas je umor sustigao, možda je na našu igru uticala i neka doza stresa jer se bliži kraj grupne faze. Ali dobro, do sada smo pokazale da umemo da se nosimo sa tim. Ostvarile smo sve maksimalne pobede, nadam se da ćemo tako i da nastavimo - rekla je posle meča Slađana Mirković.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije
foto: Starsport

Ona je posle dužeg vremena imala priliku da odigra kompletnu utakmicu i u potpunosti oseti ambijent na terenu.

- Drago mi je da sam imala priliku da budem deo prve postave. Ali svakako smo mi svi tim i ekipa. I kada nismo na terenu, osećamo sve ono što se dešava na terenu. Nisam imala pritisak jer sam menjala Maju, svako je igrač za sebe. Maja je Maja.

Slađana Mirković očekuje da će ekipa pružiti dobru igru i u sredu protiv Rusije od 20 časova u meču koji odlučuje o prvom mestu u grupi.

- Rusija se smatra našim najvećim rivalom u grupi. Od sutra za nas kreće najvažniji deo takmičenja. Treba da damo maksimum, kao i uvek. Očekujem da ćemo pružiti dobru igru. Da u najvažnijoj utakmici pokažemo najbolju igru i da zaslužujemo prvo mesto u grupi. Velika je čast igrati pred našom publikom. Prvi put ja učestvujem na ovako važnom i jakom turniru na domaćem terenu. Ranije smo igrale Ligu nacija, ali nije to to. Sada ljudi više prate, navijaju. Ovo je ogromna sreća i za nas i za Srbiju. Podrška koju osećamo sa strane je fantastična - zaključila je Slađana Mirković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.