TIJANA I STEFANA PRESREĆNE ŠTO IGRAJU PRED DOMAĆOM PUBLIKOM: "Bilo nam je sjajno na terenu, hvala navijačima" VIDEO
Foto: Starsport©/Predrag Milosavljević

lepo

TIJANA I STEFANA PRESREĆNE ŠTO IGRAJU PRED DOMAĆOM PUBLIKOM: "Bilo nam je sjajno na terenu, hvala navijačima" VIDEO

Za Tijanu Bošković je ovo bila specifična utakmica jer je na drugoj strani mreže bila njena sestra Dajana, tim povodon najbolja odbojkašica na svetu je kazala

Objavljeno:

Odbojkašice Srbije Stefana Veljković i Tijana Bošković posle pobede nad reprezentacijom BiH od 3:0 na startu prvenstava Evrope koje se igra u Beograd uz još tri grada.

Za Tijanu Bošković je ovo bila specifična utakmica jer je na drugoj strani mreže bila njena sestra Dajana, tim povodon najbolja odbojkašica na svetu je kazala:

- Mi smo na terenu samo protivnice, ali mi je drago što je reprezentacija BiH na prvenstvu i u našoj grupi i što imam priliku da se sastanem sa sestrom.

Što se tiče utakmice Tijana je rekla:

- Zadovoljni smo kako je prošlo skoro smo stigle iz Tokija nismo se skroz privikle na uslove koje imamo ovde. Na svakom turniru je bitno da se krene sa pobedom, drago nam je što igramo pred domaćom publikom i hvala im što su došli -

Stefana Veljković zbog porođaja nije igrala u Tokiju, ali je zato na terenu na ovom prvenstvu Evrope:

- Super je bilo, imala sam malu tremu. Osećaj je sjajan, raznežila sam se i malo je falilo da zaplačem na terenu, sad igram kao mama - izjavila je Stefana.

Sledeći protivnik će biti Francuska za dva dana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.