O POTEZU POLJSKE ATLETIČARKE ĆE SE PUNO PRIČATI: Nas je sve doterao do suza!
Foto: EPA/Christian Bruna

svaka čast

O POTEZU POLJSKE ATLETIČARKE ĆE SE PUNO PRIČATI: Nas je sve doterao do suza!

Prodala ju je neposredno nakon objave za 52.000 dolara i potom objavila da je ukupno prikupljeno 130.000 dolara te da je cilj jako blizu.

Objavljeno:

Poljska bacačica koplja Maria Andrejčik osvojila je srebrnu medalju na završenim Olimpijskim igrama, a potom ju odlučila da je proda! Ne zbog nekog poroka ili problema već zbog iznimno plemenite stvari. Pokrenula je humanitarnu akciju za pomoć bolesnom Miloseku, dojenčetu koje pati od teške srčane mane. Lečenje košta oko 400.000 američkih dolara i njegova porodica nema taj novac. Zato se Andrejčik angažovala pa o svemu obaveestila više od stotine hiljda pratilaca na Instagramu.

- Dugo sam o tome razmišljala. Ovo je bila prva akcija u kojoj sam vidjela da se u njoj skupljao novac i odmah sam znala da je to ona prava. Milosek ima srčanu manu i potrebna mu je operacija. Divni roditelji Kubusa, dječaka koji nije uspio biti spašen, odlučili su skupljena sredstva proslediti Milosu. Na ovaj način i ja želim pomoći. Za njega na aukciju stavljam osvojenu srebrnu medalju -

Prodala ju je neposredno nakon objave za 52.000 dolara i potom objavila da je ukupno prikupljeno 130.000 dolara te da je cilj jako blizu. Inače, Andrejčik je i sama prebolela tešku bolest, što je verovatno razlog njenog senzibiliteta za ovakve stvari. Prije tri godine dijagnostifikovan joj je rak kostiju, ali uspela je da ga preboli nakon operacije i hemoterapija. A potom i osvoji srebro u disciplini Sare Kolak, zlatne iz Rio de Žaneira.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.