MAJA OGNJENOVIĆ NE VERUJE DA NEKO MOŽE DA UGROZI ZLATO SRBIJI U BEOGRADU: Ne vidim ko bi mogao da nam stane na put
Foto: Odbojkaški savez Srbije

NEKA BUDE TAKO

MAJA OGNJENOVIĆ NE VERUJE DA NEKO MOŽE DA UGROZI ZLATO SRBIJI U BEOGRADU: Ne vidim ko bi mogao da nam stane na put

Zbog godina i iskustva verovatno da sam i naučila kako da se nosim i napravim sebi, da nazovem to - listu prioriteta. Sebe da sačuvam jer u tom kratkom periodu kada imate samo nekoliko dana, rastrzani smo, svako bi da nas vidi, čuje, ne mislim samo na medije, prijatelji, bliži i dalji

Objavljeno:

U Tokiju bronza, ali u konkurenciji evropskih reprezentacija – fiktivno zlato. Nadaju se u taboru srpske selekcije da će ga na predstojećem Evropskom prvenstvu (18. avgust – 4. septembar) pretočiti i u pravo. Kapiten Maja Ognjenović nema dilemu, posebno zato što će Srbija sve utakmice igrati u Beogradu.

- Sigurno je da će se svi doći sa najvećim ambicijama, konkretno i ta Rusija, Italija, Turska, uvek su bile blizu i baš iz tog razloga, ne mogu da kažem iz inata... Ipak, ne bih se toliko bavila drugima. Poštujemo sve rivale, znam da zvuči kao fraza, ali sam motiv igranja u Beogradu, i uz našu prepoznatljivu partiju, teško da neko može da nas ugrozi na putu do titule - decidirano će Ognjenovića u intervjuu za Sportski žurnal.

Posebno zato što, ističe Ognjenovićeva, ni na Olimpijskim igrama Srbija nije igrala koliko može. Osim...

- Lično mislim da smo samo u utakmici protiv Italije pokazale našu pravu igru. Ne vidim ko bi mogao da nam stane na put - ponavlja samouvereno.

Maja Ognjenović
foto: Espreso

Ni umor posle Igara ne uzima kao alibi.

- Zbog godina i iskustva verovatno da sam i naučila kako da se nosim i napravim sebi, da nazovem to - listu prioriteta. Sebe da sačuvam jer u tom kratkom periodu kada imate samo nekoliko dana, rastrzani smo, svako bi da nas vidi, čuje, ne mislim samo na medije, prijatelji, bliži i dalji. Jedno emotivno pražnjenje i sa i bez rezultata i stojim iza toga. Recimo izlazak na balkon, ceo taj momenat, posle toga kod mene je bila ta emotivna praznina. Ne znam kako da objasnim -

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.