IRSKOM OLIMPIJCU NANETE OZBILJNE POVREDE: Više ne liči na sebe, završio u bolnici sav krvav (FOTO)
Foto: Profimedia

BRUTALNO

IRSKOM OLIMPIJCU NANETE OZBILJNE POVREDE: Više ne liči na sebe, završio u bolnici sav krvav (FOTO)

Policija je objavila da i dalje traga za napadačima.

Objavljeno:

Džek Vuli, tekvondoista koji je nedavno predstavljao Irsku na Olimpijskim igrama u Tokiju, surovo je pretučen u noćnom izlasku u Dablinu.

U centru grada ga je napalo nekoliko, još uvek, nepoznatih osoba i nanelo mu ozbiljne povrede. Ovaj 22-godišnjak je na kraju završio sav krvav i pretučen.

- Trebao je odmah ujutro da ima hitnu operaciju, ali ona je odložena. Njegovo jadno lice. On je dečko koji dobro izgleda, a strah me je kako će to biti poslije operacije rekonstrukcije lica. Mislimo da je napad bio nasumičan. Užasno, ali mogao je proći i gore - rekla je njegova majka.

Po prijemu u bolnicu, nakon što je malo došao k sebi, oglasio se i Vuli, opisavši šta mu se dogodilo i kako je došlo do toga da ga napadnu obesni mladići.

- Izašao sam u grad nešto pojesti i popiti nekoliko pića. Na ulici je grupa od desetak muškaraca i žena napadala ljude duž šetališta. Nažalost, i ja sam bio žrtva te grupe. Jedan od njih me je iz čista mira udario u lice. Srećom, uspeo sam da pozovem hitnu pomoć i da ostanem pri svesti. Hvala svima na porukama podrške - napisao je mladić na društvenim mrežama.

Policija je objavila da i dalje traga za napadačima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.