ŽESTOK UDARAC U NAJAVI ZA ODBOJKAŠICE PRED EP: Jedna od najboljih pod ZNAKOM PITANJA!
Odbojkašice, Foto: EPA/Tolga Bozoglu

Loše vesti

ŽESTOK UDARAC U NAJAVI ZA ODBOJKAŠICE PRED EP: Jedna od najboljih pod ZNAKOM PITANJA!

Sada je na selektoru Terziću da pronađe najbolje rešenje, da se izvesno odsustvo Brankice Mihajlović ne oseti previše na putu do odbrane evropskog zlata

Objavljeno: 23:37h

Najbolje srpske odbojkašice ulaze u završnu fazu priprema za EP u Beogradu, ali selektor Zoran Terzić ne može potpuno mirno da sprema tim za odbranu kontinentalnog trona.

Još po završetku Olimpijskih igara trofejni stručnjak je napomenuo da je odsustvo Brankice Mihajlović značajno uticalo na to da se plave gracije iz Tokija vrate “samo” sa srebrom, a kako trenutno stvari stoje iskusna odbojkašica neće moći da pomogne saigračicama na predstojećem EP.

Portal „odbojka-volleyball.com“ piše da su Srpkinje, posle nekoliko slobodnih dana, nastavile s pripremama za kontinentalni šampionat, ali da na treninzima nema jedne od najiskusnijih igračica u Terzićevoj mašineriji.

Podsetimo, Mihajlovićeva je tokom priprema za OI vukla povredu leđa, od koje nije uspela u potpunosti da se oporavi ni za Igre u Tokiju, na kojima je bilo vidljivo da njena izdanja nisu ni blizu onoga što jedan od najboljih napadača na svetu zaista može.

Sada je na selektoru Terziću da pronađe najbolje rešenje, da se izvesno odsustvo Brankice Mihajlović ne oseti previše na putu do odbrane evropskog zlata.

(Espreso / 24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.