DAMIR MIKEC EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Ne može da dođe sebi posle svega! Otkrio nam je i koji mu je NAREDNI KORAK!
Foto: Printscreen

idemo dalje!

DAMIR MIKEC EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Ne može da dođe sebi posle svega! Otkrio nam je i koji mu je NAREDNI KORAK!

Sjajni Mikec je rado pričao o svemu sa našim reporterom

Objavljeno: 12:10h

Spektakularan doček priređen je srpskim olimpijcima!

Dosanjali su naši heroji san svakog sportiste, a među najpozitvnijim bio je Damir Mikec koji nam je otkrio kako se oseća i posle medalje na Igrama i posle dočeka!

- Ovo je nešto predivno i nije fraza da je to san svakog sportiste. Naći se na tom istorijskog balkonu, on je zaista za nas nešto posebno, nešto što je sveto. Naći se tamo automatski znači da si postigao nešto veliko za ovu zemlju. Drago mi je da sam deo te istorije i tradicije. Ljudi da skandiraju vaše ime je neopisivo, ovo ću pamtiti ceo život - rekao je Damir.

On je istakao da i dalje "nije došao sebi".

- Utisci se nisu slegli, stigao sam pre 10 dana i sad su one slatke muke. Nisam još ni stigao da sednem. Jedan cilj i san su ispunjeni, ali mislim da ovo nije kraj i trudiću se da medalju iskoristim na najbolji način i da mi da snagu da se borim i za sebe i ovu naciju.

Zatim je konkretno govorio o narednim koracima.

- Pariz je za tri godine, nema se vremena za pauzu. Videli ste odbojkašice, već imaju Evropsko, treba naći snage za to, ali to je naš posao, nešto što radimo i volimo. Koji dan pauze i već smo u misiji Pariz. Ja u oktobru već imam takmičenje, finale Svetskog kupa na kojem će učestvovati 10 najboljih strelaca. Imam dva Kristalna globusa i nadam se da ću kolekciju upotpuniti - rekao je Mikec, a zatim pozdravio sve čitaoce Espresa.

(M. Dr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.