ZVANIČNO: Levi bek Tuluza će igrati za Srbiju, DOBIO JE ZELENO SVETLO!
Foto: AP

IDEMO!

ZVANIČNO: Levi bek Tuluza će igrati za Srbiju, DOBIO JE ZELENO SVETLO!

- Dobio sam informaciju da, sada i zvanično, mogu da nastupam za Srbiju. Ostvaruje se san, hvala Bogu i svim ljudima iz Saveza koji su na tome radili

Objavljeno: 17:29h

Rukometaš Uroš Borzaš dobio je zvaničnu potvrdu da može da nastupa za reprezentaciju Srbije, saopštio je Rukometni savez Srbije!

Levi bek francuskog Tuluza je igrao u mlađim selekcijama Mađarske, ali kod njega je oduvek postojala velika želja da zaigra u dresu Srbije, za koju je odlučio da nastupa u seniorskoj selekciji.

Borzaš je već imao prilike da bude na spisku selektora Tonija Ðerone u martovskom okupljanju, a u junu i da debituje za reprezentaciju Srbije u prijateljskim susretima sa Severnom Makedonijom.

Sada prepreka više nema i Uroš Borzaš može da nastupa za reprezentaciju Srbije i na zvaničnim utakmicama!

- Dobio sam informaciju da, sada i zvanično, mogu da nastupam za Srbiju. Ostvaruje se san, hvala Bogu i svim ljudima iz Saveza koji su na tome radili - rekao je Boržas.

Toni Đerona
foto: Rukometni Savez Srbije

Borzaš ističe ponos što je deo nacionalne selekcije Srbije.

- Što se tiče nastupa protiv Severne Makedonije i uopšte mog dolaska u reprezentaciju Srbije, mogu da kažem da sam zahvalan što sam tu, zahvalan timu koji me prihvata, a kakva će moja uloga u koncepciji stručnog štaba biti, tu sam da uradim najbolje što mogu i više od toga - rekao je on.

Postoji izuzetna motivacija da se u nacionalnom dresu pokaže u najboljem svetlu.

- Posle današnje potvrde da mogu da nastupam za reprezentaciju i zvanično, mogu samo da kažem da sve ono što reprezentacija Srbije od mene kao sportiste i čoveka bude tražila, tu sam. Ja živim svoj san! Nadam se da ću ispuniti očekivanja selektora i biti u sastavu za Evropsko prvenstvo 2022, te tako pomoći ekipi - zaključio je Borzaš.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.