VUČIĆ ODUŠEVLJEN: Još jednom čestitao svim sposrtistima na osvojenim medaljama i najavio nova ulaganja (VIDEO)
Foto: Profimedia

ODLIČNE VESTI

VUČIĆ ODUŠEVLJEN: Još jednom čestitao svim sposrtistima na osvojenim medaljama i najavio nova ulaganja (VIDEO)

Srbija je na Olimpijskim igrama u prestonici Japana osvojila devet medalja.

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije krio oduševljenje zbog sjajnih rezultata srpskih sportista na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Vučić je na svom Instagram nalogu objavio da su sportsti Srbije u Tokiju ostvarili najveći uspeh u istoriji. Predsednik je tom prilikom najavio još veća ulaganja u sport u budućnosti.

- Uz čestitke našim fantastičnim sportistima, zlatnim vaterpolistima, bronzanim odbojkašicama, Milici i Jovani, svima kojima su nam doneli medalje, ali i uz čestitke onima koji nisu osvojili medalje, ali su se svim srcem borili za Srbiju, hoću da kažem da su nam ovo najuspešnije Olimpijske igre do sada. Ali da se ne bih kitio njihovim perjem i njihovim uspesima, naš posao je bio samo da im obezbedimo dobre uslove, da obezbedimo pristojne nagrade. Želim da ukažem na nešto što je mnogo važno i zbog čega će biti još ulaganja u sport u budućnosti. U prvih sedam meseci ove godine imamo priliv direktnih stranih investicija od 2.072.000.000, bilo je prošle godine 1.549.000.000, dakle sad je za 30 odsto više. To je dobar znak, to je dobar signal, srpska ekonomija napreduje i Srbija ide napred. I biće još ulaganja u sport. Živela Srbija - rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

Podsetimo, Srbija je na Olimpijskim igrama u prestonici Japana osvojila devet medalja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.