HRVAT OŠTRO PO DATUNAŠVILIJU POSLE BORBE: O njegovoj izjavi će se dugo govoriti!
Foto: Profimedia

olimpijske igre

HRVAT OŠTRO PO DATUNAŠVILIJU POSLE BORBE: O njegovoj izjavi će se dugo govoriti!

Hrvatska još uvek nema nijednu osvojenu medalju u rvanju na Olimpijskim igrama, od nezavisnosti te zemlje

Objavljeno:

Hrvatski rvač Ivan Huklek rekao je danas da je meč za bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju presudio njegov loš ulazak u borbu, koji kasnije nije mogao da ispravi.

- Presudio je moj loš ulazak u borbu. Izgubio sam naivno bodove iz akcije koja mi je bila poznata, i koju je on čekao i dočekao. Mislio sam da imam šansu, a nakraju me iznenadio, napravio bodove u parteru i to više nisam mogao da stignem - rekao je 24-godišnji rvač, a prenela je Hina.

Huklek je danas u meču za bronzu, u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom, poražen od srpskog rvača Zuraba Datunašvilija sa 6:1.

Datunašvili je trostruki evropski šampion, a ujedno i aktuelni, pošto je pod srpskom zastavom ove godine u Varšavi osvojio zlatnu medalju.

Hrvatski rvač je dodao da je u toku meča imao taktiku da do bodova dodje u parteru, ali da to nije uspeo da uradi, jer se protivnik dobro branio.

- On je, da tako kažem ljigav borac i puno iskusniji od mene, on kažnjava svaku grešku protivnika, a ja sam je nažalost, brzo napravio. Naravno da sam tužan, ali idemo dalje - zaključio je Huklek.

Hrvatska još uvek nema nijednu osvojenu medalju u rvanju na Olimpijskim igrama, od nezavisnosti te zemlje.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.