KOJI BLAM GLAVNE KANDIDATKINJE ZA MEDALJU: Pogledajte samo njen skok u vodu, PLAKAĆETE OD SMEHA! (VIDEO)
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

KOJI BLAM GLAVNE KANDIDATKINJE ZA MEDALJU: Pogledajte samo njen skok u vodu, PLAKAĆETE OD SMEHA! (VIDEO)

Uradila sam sve što je bilo potrebno da bih došla u Tokio, ali i ja sam samo ljudsko biće, koje može da pravi greške. Nadam se da ćete se navići na mene, jer ću i dalje biti tu, neću odustati

Objavljeno:

Slomovi favorita se ni na jednom takmičenju ne dešavaju toliko često kao na Olimpijskim igrama. Veliki pritisak, velika očekivanja i svest da je šansa sada, a ako se ne iskoristi, naredna je za četiri godine, dovode do kraha onih koji nisu mentalno kao Spartanci.

Pored ostalih, osetila je to na svojoj koži Pamela Vor, kanadska skakačica u vodu, koja je u Tokio došla kao kandidatkinja za medalju, sa brojnim odličjima s velikih takmičenja za sobom, a za skok na Igrama dobila je – nulu.

Vor je skakala sa daske na visini od tri metra i očigledno joj koncentracija nije bila na potrebnom nivou. Krenula je da izvede skok, odbacila se dva puta od daske i onda se bukvalno samo „bućnula“ na noge u bazen. Nikakvu izvedbu Pamela nije imala, zato je i ostala bez ocene. A samim tim i bez plasmana u finale takmičenja.

Po završetku takmičenja Kanađanka je rekla novinarima da je morala tako da završi skok, jer je bila dekoncentrisana i plašila se da će se povrediti ako u takvom stanju krene da napravi očekivani skok.

- Uradila sam sve što je bilo potrebno da bih došla u Tokio, ali i ja sam samo ljudsko biće, koje može da pravi greške. Nadam se da ćete se navići na mene, jer ću i dalje biti tu, neću odustati - poručila je Vor.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.