Prebijanje dece, naručivanje ubistava, hvatanje policajca za zadnjicu: Ovih 11 sportista nije pri čistoj pameti! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP, Reuters, Fonet

KAD SLAVA DOSTIGNE VRHUNAC

Prebijanje dece, naručivanje ubistava, hvatanje policajca za zadnjicu: Ovih 11 sportista nije pri čistoj pameti! (FOTO) (VIDEO)

Momenat nepažnje, pishička slabost ili nešto drugo, nećemo tražiti nikakva opravdanja za ova dešavanja
Objavljeno: 22:23h

5. Flojd Mejveder je jedan od najbogatijih sportista ikada i ne krije to. Poseduje jahte, automobile, kuće od nekoliko desetina miliona dolara, ali je i kao Tajson ljubitelj tigrova. Familija mu je poklonila mladunče, čime se odmah pohvalio na društvenim mrežama, a usledila je tužba od udruženja za zaštitu životinja, jer po pravilu ne sme da ih "poseduje".

6. Tajger Vuds je najveći golfer ikada, ali mu je karijer krenula nizbrdo posle saznanja da je zavistan od seksa, te da je svoju suprugu prevario više stotina puta. Pre toga uspeo je da svog ogromnog kadilaka udari u hidrnt, drveće i nekoliko drugih automobila. I sve to u jednom cugu, svaka čast! Žena ga je izvukla iz auta tako što je palicom razbila prozor. Ostaje misterija kako je sve to uradio.

7. Mladi centar Filadelfije i rođak legendarnog Emeke Okafora, Džalil, posle teškog poraza od Bostona potukao se sa navijačem koji je vređao ekipu Seventisiksersa.

8. Igrač američkog fudbala Edrijan Piterson, koji nosi dres Minesote, možda je i najgori lik na listi. On je iz besa prebio svog četvorogodišnjeg sina granom napravivši mu modrice i posekotine po rukama, nogama, stomaku. To nije sve udarao ga je po leđima, genitalijama... Izbegao je zatvorsku kaznu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.