MILICA NASTAVLJA DA NAS ODUŠEVLJAVA: Ono što je izjavila nakon osvajanja zlata je obradovalo celu naciju!
Foto: Profimedia

bravo

MILICA NASTAVLJA DA NAS ODUŠEVLJAVA: Ono što je izjavila nakon osvajanja zlata je obradovalo celu naciju!

Za samo tri godine, to mi i trener samo kaže. Prvo mi treba jedan odmor da se slegnu utisci, da razmislim o tome gde smo pošli i odakle smo krenuli što je najvrednije od svega. Ako planiram da nastavim da znam da imam jaka leđa

Objavljeno:

Milica Mandić je nakon osvojene zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju nagovestila da ovo možda nije bila poslednja borba u njenoj karijeri, kako je prethodno najavila.

Dvostruka olimpijska šampionka je pre odlaska u Tokio rekla da će ove Olimpijske igre biti poslednje takmičenje u njenoj karijeri, ali deluje da ima nade i da ovo možda nije bio kraj.

Novinar RTS-a je konstatovao da bi bilo lepo da je vidimo u Parizu za tri godine.

Milica Mandić
foto: Profimedia

– Za samo tri godine, to mi i trener samo kaže. Prvo mi treba jedan odmor da se slegnu utisci, da razmislim o tome gde smo pošli i odakle smo krenuli što je najvrednije od svega. Ako planiram da nastavim da znam da imam jaka leđa – rekla je Milica i dodala:

– Ovo je tim koji pravi čuda, Na ulazu u naš klub Galeb piše:

‘Kuća tekvondoa – dom šampiona’. Mi uvek biramo pravi put i prave motive, trudimo se da svakim danom budemo sve bolji, odmalena smo naučeni da dajemo maksimum.

Možda nije kraj, možda je vidimo u Parizu!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.