OLIMPIJKI NISU DALI DA DOVEDE BEBU U TOKIO: Udarila je iskreno I JAKO!
Foto: EPA/Ian Langsdon

SVE JE REKLA

OLIMPIJKI NISU DALI DA DOVEDE BEBU U TOKIO: Udarila je iskreno I JAKO!

Karbonelj je navela da bi takmičarke morale da napuste mehur olimpijskog sela da bi dojile svoju decu i tako povećale rizik od zaraze, dovodeći u opasnost i sebe i članove svog tima

Objavljeno: 21:22h

Kapiten španskog olimpijskog tima u sinhronom plivanju Ona Karbonelj požalila se danas na "drastične mere" organizatora, koje su joj onemogućile da dovede svoju bebu na Igre u Tokio.

"Morala sam da ostavim svog 11-mesečnog sina, uprkos najavama da bi mi, sportisti, mogli da putujemo na Igre u pratnji naše male dece", napisala je ona na Instagramu.

Karbonelj je navela da su je organizatori obavestili o merama zbog kojih je morala da putuje bez svog sina.

"Nakon što sam dobila bezbroj poruka podrške da sa Kaijem idem u Tokio, moram da izrazim svoje razočaranje jer ću na kraju morati da putujem bez njega", rekla je ona.

Medjunarodni olimpijski komitet (MOK) je prošlog meseca najavio da će dojiljama biti dozvoljeno da putuju sa svojom decom, nakon žalbi kanadske košarkašice Kim Gaučer i američke fudbalerke Aleks Morgan.

Karbonelj je navela da bi takmičarke morale da napuste mehur olimpijskog sela da bi dojile svoju decu i tako povećale rizik od zaraze, dovodeći u opasnost i sebe i članove svog tima.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.