OGROMNA TRAGEDIJA POGODILA RUSIJU: Poginuli automobilista i svetska rekorderka - VELIKA TUGA!
Foto: Profimedia

žalosno

OGROMNA TRAGEDIJA POGODILA RUSIJU: Poginuli automobilista i svetska rekorderka - VELIKA TUGA!

Policija ih je jedva identifikovala, a trenutno se vrši i DNK pregled, dok je i dalje ostala sumnja da li su bili pod dejstvom alkohola

Objavljeno:

U nedelju su svoje živote izgubili poznati automobilista Ivan Kurenbin i motociklistkinja Tatjana Igušina, koja je svetska rekorderka.

Kako su preneli ruski mediji, njih dvoje su bili u Poršeu 911 Turbo koji je tokom vožnje, usled neprilagođene brzine, izgubio kontrolu i udario u stub pored puta.

Prema izveštaju tamošnje policije, vozač je stisnuo papučicu do kraja, a da se zatim nešto dogodilo što ga je sprečilo da vozilo zaustavi.

Izleteli su sa puta, udarili u stub, a automobil se u trenutku zapalio. Usledila je svirepa smrt za Ivana i Tatjanu s obzirom na to da nisu stigli da izađu iz vozila i da su živi spaljeni.

Policija ih je jedva identifikovala, a trenutno se vrši i DNK pregled, dok je i dalje ostala sumnja da li su bili pod dejstvom alkohola. Takođe, radi se na tome da identifikuju vozača, jer se zbog ugljenisanih tela ne zna ko je upravljao, i ko će biti proglašen krivim za nesreću.

Što se tiče Ivana, on je bio poznati automobilista i preduzetnik. Imao je 36 godina i sin je Vladimira Kurenbina - nekadašnjeg šampiona SSSR-a u umetničkom klizanju.

Bio je veoma popularan vozač automobila i poznat po tome što je brzo vozio, ali sa izrazitom lakoćom. Međutim, ovoga puta njegovo umeće i brza vožnja završeni su tragedijom.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.