STRAŠNA TRAGEDIJA! u Dubaiju umro sin legende svetskog boksa, porodica je NEUTEŠNA!
Sebastijan, Kris i Kris Junior: Porodica Jubank, Foto: Profimedia

JEZIVO

STRAŠNA TRAGEDIJA! u Dubaiju umro sin legende svetskog boksa, porodica je NEUTEŠNA!

Sumnja se da je uzrok smrti davljenje

Objavljeno:

Sebastijan Jubank, sin legende svetskog boksa Krisa Jubanka, umro je u Dubaiju, samo mesec dana pošto je postao otac, a nekoliko dana pre svog 30. rođendana.

Sebastijan je bio 3. od petoro dece Krisa i njegove supruge, a iza njega je ostala supruga Salma i novorođeni sin Rahim. Uzrok smrti je, kako proističe iz saopštenja porodice, davljenje.

- Nisam nikad mogao da zamislim da ću pisati ove reči ili da ću iskusiti ovo osećanje koje sada imam zbog gubitka mog sina - napisao je bivši šampion sveta u srednjoj kategoriji Kris Jubank (54).

Sebastijan je odrastao u Hovu, u Engleskoj, ali je poslednjih godina živeo u Dubaiju, gde je bio "lider u prihvatanju zdravog životnog stila i alternativnih terapija". "Pored toga je bio lični trener i profesionalni bokser, ali i duboki mislilac koji je voleo da dovodi u pitanje konvencionalno mišljenje", piše u saopštenju porodice Jubank.

"Voleli su ga i poštovali svi koji su ga znali, i biće zauvek u mislima prijatelja i porodice. Kao porodica, sad molimo sve da nam daju prostor da slavimo njegov život i sećamo se sina, brata, muža, prijatelja", piše u saopštenju.

Sebastijanov brat Kris Jubank Džunior, koji je takođe jedan od najboljih boksera na svetu, napisao je na tviteru: "Odmaraj u miru, mali brate. Volim te i uvek ćeš nedostajati. Nisam plakao od 12. godine. Juče sam plakao ceo dan. Žao mi je što nisam bio tamo da te čuvam, kao što stariji brat treba da radi. Ne mogu da verujem da te stvarno nema, čoveče, ali uvek ćeš biti u mom srcu, umu, duhu. Moj brat Sebastijan Jubank je bio specijalan čovek. Pravičan čovek, koji je uvek stavljao druge ispred sebe. Čovek sa mnogo talenata, boks, MMA, poezija, muzika, treniranje, kuvanje... Lista je dugačka, ali najvažnije je da je pomagao svima koji su imali manje sreće nego on. Sada će tvoje zaveštanje živeti kroz tvog predivnog sina, koga ću tretirati kao svog. Čuvaj nas, dok se ponovo ne sastanemo, mladi lave. A za sve koji čitaju ovo, ne uzimajte NIŠTA u životu zdravo za gotovo. Viđajte one koje volite, pričajte s njima, čuvajte ih, jer nikad ne znate kad će biti poslednji put. Volim te, bato moj", napisao je Kris.

Bonus video:

01:30

MALI KORAK ZA NERU, A VELIKI ZA PSE U SRBIJI: Ovaj slatki mešanac je PRVI pas koji je legalno ušao u poštu!

(Espreso/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.