POZNATO JE KADA SRPSKA EKSPEDICIJA SLEĆE U JAPAN: Idu u etapama - BASKETAŠI PRVI DOLAZE!
Foto: oks.org.rs

Tokio 2020

POZNATO JE KADA SRPSKA EKSPEDICIJA SLEĆE U JAPAN: Idu u etapama - BASKETAŠI PRVI DOLAZE!

Nažalost, prestonica Japana je i dalje "zatvoren grad" zbog epidemioloških mera, pa je vanredno stanje na snazi sve do 23. avgusta

Objavljeno:

Još malo je ostalo do početka Olimpijskih igara, a sportisti iz naše delagicije su već spakovali kofere i čekaju svoj dan za let.

Srpski veslači su bili prvi naši sportisti koji su prošle nedelje stigli u Japan.

Nažalost, Miloš Vasić je odmah po dolasku sa dalekog puta pozitivno testiran na virus korona i sada se nalazi u izolaciji.

Brojna srpska olimpijska delegacija će u etapama da pristiže u Olimpijsko selo u Tokiju, a predvodiće ih vaterpolista Filip Filipović koji će na ceremoniji otvaranja nositi zastavu naše zemlje.

Bilo je predviđeno da zajedno sa njim u ovom svečanom i posebnom činu učestvuje i košarkašica Sonja Vasić, inače supruga veslača Miloša Vasića, ali je i ona pozitivna na virus korona.

Poznat je i raspored odlazaka preostalih srpskih sportista u Japan. Sutra u cik zore ka Tokiju će da krenu basketaši koji učestvuju na turniru "tri na tri", a ekipu čine Majstorović, Bulut, Ratkov i Vasić, kao i rezerve u slučaju potrebe Kojić i Savić.

U četvrtak 15. jula na put će da krenu odbojkašice, vaterpolisti i tekvondisti, 16. jula strelci, 17. jula džudisti, plivači, kajakaši i teniseri, 18. jula rvači, a 19. jula košarkašice. Tek krajem meseca put Tokija će atletičari, bokseri i karatisti.

Nažalost, prestonica Japana je i dalje "zatvoren grad" zbog epidemioloških mera, pa je vanredno stanje na snazi sve do 23. avgusta, a još jednom je potvrđeno da na tribinama neće uopšte biti gledalaca tokom Olimpijskih igara.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.