SVE JE SPREMNO ZA TOKIO: Savić izabrao DELFINE!
Foto: EPA/Antonio Bat

Vaterpolo

SVE JE SPREMNO ZA TOKIO: Savić izabrao DELFINE!

Srbija će igrati u grupi sa Hrvatskom, Crnom Gorom, Australijom, Kazahstanom i Španijom

Objavljeno: 22:35h

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić objavio je spisak putnika za Olimpijske igre u Tokiju.

Posle utakmice sa Španijom, selektor vaterpolo reprezentacije Srbije saopštio je spisak igrača koji će igrati na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Dejan Savić se odlučio za sledeći sastav: Branislav Mitrović, Gojko Pijetlović, Filip Filipović, Dušan Mandić, Nikola Dedović, Milan Aleksić, Sava Ranđelović, Nikola Jakšić, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Strahinja Rašović, Duško Pijetlović i Đorđe Lazić, dok će u Japan otputovati i Radomir Drašović i Đorđe Vučinić kao rezervne opcije.

- U Kašivazaki putuju i Drašović i Vučinić, za svaki slučaj, pošto na to imamo pravo. Što se same utakmice tiče, bitna pobeda zbog samopouzdanja, s obzirom da smo u prethodnim godinama imali velike probleme sa Španijom. Oni su još jednom pokazali da su vrhunska ekipa, da imaju neverovatan ritam i odbranu. Odigrali smo bolje krajem treće i u celoj četvrtoj četvrtini i pobedili - rekao je Savić i dodao:

- Ovaj turnir nam je dobro poslužio, jer nismo igrali na finalnom turniru Svetske lige. Specifična je situacija sa našom ekipom jer su svi igrači bili u inostranstvu i tek smo 15. juna imali celu ekipu na okupu.

Srpski vaterpolisti 15. jula putuju u Japan.

- Sparingovaćemo sa Crnogorcima, jer smo dobili zeleno svetlo da možemo da treniramo između sebe uz jake mere i ti sparinzi će biti izuzetno bitni pred početak Olimpijskih igara.

Srbija će igrati u grupi sa Hrvatskom, Crnom Gorom, Australijom, Kazahstanom i Španijom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.