REČI TRENERA IVANE ŠPANOVIĆ OHRABRUJU PRED TOKIO: "Nalazimo se na pravom putu, u Španiji su nam završne pripreme"!
Foto: Starsport©

lepo čuti

REČI TRENERA IVANE ŠPANOVIĆ OHRABRUJU PRED TOKIO: "Nalazimo se na pravom putu, u Španiji su nam završne pripreme"!

Posle tri mitinga Dijamantske lige, srpska atletičarka se nalazi na vodećoj poziciji sa ukupno 23 boda

Objavljeno:

Ivana Španović ulazi u pravu formu. Najbolja srpska atletičarka trijumfovala je preksinoć u Stokholmu na mitingu serije Dijamantske lige, 14. put ukupno u karijeri.

A, njen rezultat iz šeste serije, 6,88 metara, raduje sve, posebno njenog trenera Gorana Obradovića, jer je Ivana skočila najduže ove sezone i iza sebe ostavila Nemicu Malaiku Mihambo i Ukrajinku Marini Bek Romančuk.

- Ivana je prvi put ove godine skakala iz punog zaleta. Iz serije u seriju je bila sigurnija, da bi na kraju napravila fantastičan skok. Ne samo da je to najduža njena daljina ove godine, već činjenica da je takav skok izvela uz vetar u prsa od 2,4 metra pokazuje da stvari dolaze na svoje mesto i da je povreda stopala prošlost i ono najvažnije da smo na pravom putu za Tokio. U sredu krećemo za Španiju, gde ćemo odraditi završne pripreme pred Olimpijske igre - istakao je trener Obradović.

Posle tri mitinga Dijamantske lige, srpska atletičarka se nalazi na vodećoj poziciji sa ukupno 23 boda, ispred Nemice Mihambo sa 22 i Ukrajinke Bek-Romančuk sa 12 bodova.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.