NAJBOLJE PROTIV NAJBOLJIH: Srpske odbojkašice se spremaju za Tokio sa Italijankama!
Foto: EPA/Tolga Bozoglu

Poslednje pripreme

NAJBOLJE PROTIV NAJBOLJIH: Srpske odbojkašice se spremaju za Tokio sa Italijankama!

Kormilar Srbije je zadovoljan radom, ali i priznaje da se osetila prošlogodišnja pauza

Objavljeno:

Svetske i evropske prvakinje, Odbojkašice Srbije vu sredu i petak u Beogradu odmeriće snage sa jednom od najboljih selekcija na planeti, Italijom.

- Utakmice sa vicešampionom sveta će nam mnogo značiti, pogotovo u ovom periodu kada je teško organizovati prijateljske mečeve, jer ekipe koje su igrale Ligu nacija u Riminiju imaju kraći period rada i putuju u Japan. Imali smo sreću da Italijanke, kao i mi, nisu u Riminiju igrale sa najjačim sastavom, tako da i njima odgovaraju ove utakmice. Moći ćemo protiv jedne od najboljih selekcija sveta da vidimo gde smo u ovom trenutku. Videćemo šta je to na čemu treba još da radimo, jer, ipak, još imamo dosta vremena da neke stvari popravimo - ističe selektor Zoran Terzić.

Maja Ognjenović i drugarice na pripremama su više od mesec i po dana. Kormilar Srbije je zadovoljan radom, ali i priznaje da se osetila prošlogodišnja pauza:

- Igračice su godinu dana starije, u ekipi imamo dosta njih koji su već u nekim godinama kada se razmišlja i o prestanku igranja za reprezentaciju. Ostali smo i bez dve igračice, Stefane Veljković i Bojane Drče, koje su se u međuvremenu porodile. Svaka će nam nedostajati na svoj način, ali šta je tu je .

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.