"DELFINI" SE VRATILI IZ KRANJA, SLEDE POSLEDNJE PRIPREME: Savić - Nemam nikakvih primedbi!
Foto: EPA/Antonio Bat

Vaterpolo

"DELFINI" SE VRATILI IZ KRANJA, SLEDE POSLEDNJE PRIPREME: Savić - Nemam nikakvih primedbi!

Posle turnira Savić će saopšiti imena 13 igrača, koji će 15. jula krenuti u Kašivazaki, dobro poznatu bazu za završne pripreme pred Olimpijske igre

Objavljeno:

Vaterpolo reprezentacija Srbije danas je završila pripreme u Kranju, a posle prepodnevnog treninga vaterpolisti i stručni štab su krenuli za Beograd.

Selektor Dejan Savić zadovoljan kako su pripreme odrađene.

- Uradili smo sve što smo naumili. U dobro poznatim uslovima, idealnim za rad, trenirali smo na otvorenom bazenu i u teretani i praktično smo na raspolaganju imali sve što smo želeli i koliko smo hteli. Sa te strane Kranj, njegovi sportski radnici, ljudi izu hotela su pokazali da smo imali pravo što smo deo priprema za Igre u Tokiju održali ovde - rekao je Savić za sajt VSS-a.

Selektor je na pripremama imao 21 igrača.

- Svi su radili na najvišem nivou i nemam nikakvih primedbi ni na ponašanje, ni na rad. A nije bilo lako, jer rad u Kranju je dosta baziran na fizičkim pripremama i to je trebalo da se izdrži. Ponavljam nemam primedbi.

Vaterpolisti sada imaju dva slobodna dana, a nakon toga ih očekuje međunarodni turnir, koji će se održati od 6. do 8. jula u Beogradu na bazen "25.maj - Milan Gale Muškatirović".

Pored dve reprezentacije Srbije učestvovaće sastavi Španije i Francuske.

- Okupićemo se u ponedeljak ujutru na bazenu "25. maj Milan Gale Muškatirović". Nastavljamo sa radom. Posle toga nas očekuju tri utakmice, sa starim znanicima Špancima, jednim od favorita za medalju u Tokiju, Francuzima, koji napreduju i mladom reprezentacijom Srbije koju očekuje svetsko prvenstvo u Pragu - rekao je Savić.

Posle turnira Savić će saopšiti imena 13 igrača, koji će 15. jula krenuti u Kašivazaki, dobro poznatu bazu za završne pripreme pred Olimpijske igre.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.