OVO JE PRAVA ISTINA: Srpski borac se obratio javnosti i objasnio šta se desilo na MEGDANU U ŠAPCU! (VIDEO)
Foto: Facebook/Saša Jovanović

OGLASIO SE

OVO JE PRAVA ISTINA: Srpski borac se obratio javnosti i objasnio šta se desilo na MEGDANU U ŠAPCU! (VIDEO)

- Hvala svima, ako budete želeli da se uverite, pogledajte snimak

Objavljeno:

Srpski K1 borac Saša Jovanović održao je borbu sa Moribom Kosijahom na regionalnom turniru "Megdan" koji se održava danas na gradskom trgu u Šapcu.

Jovanović je oduševio sve prisutne kada je u ring ušao uz zvuke pesme "Vila sa Košara", a silno ih je obradovao i liberijski borac jer je glasno uzvinkuo "Kosovo je Srbija!" na opšte odobravanje.

Sama borba je završena bez pobednika. Brzo je prekinuta, a zbog udarca Kosijaha koji je usledio posle stopa, Jovanović je završio na patosu.

Morala je da reaguje i hitna pomoć koja je ubrzo odvezla srpskog borca.

On se sada oglasio i pojasnio šta se desilo.

- Ovom prilikom se obraćam svima kojima nije jasno šta se desilo. Prvo, hvala vam na svemu i porukama podrške. Na ovaj način ću da stavim tačku, da ne bude nagađanja i priča koje sam čuo. Želim da kažem šta se stvarno deislo. Pre udarca, možete videti na snimku da sudija pre samog udarca kaže stop. Pogledajte preko njegovog desnog ramena, sudija izgovara stop. To se desilo, ja sam to čuo i spustio ruke zbog fer pleja. Borac zna šta tada treba da uradi u takvoj situaciji. Ja ne krivim protivnika i ne pravim alibi, ja sam odradio loš meč i nisam zaslužio pobedu, ali nisam zaslužio ni da se proziva da sam poražen na ružan način. Stop se izvodi u momentu kada se nas dvojica razvlačili i posle toga je usledio udarac. Zbog toga sam pustio ruke, ne zbog neznanja i nemanja snage. Prekid akcije!

- Druga stvar, ja sam dobro, odličan sam krenuo sam sa treninzima i ni u jednom momentu nisam gubio svest iako je udarac bio poprilično jak. Čuo sam svakakve komentare, sto ljudi sto ćudi, svi pričaju kako dožive. Ovo mi je samo dalo motivaciju više da istrajem i jednostavno da pokažemo šta znamo, to svakako u Šapcu na moju veliku žalost nismo.

- Hvala svima, ako budete želeli da se uverite, pogledajte snimak. Slabo se vidi, ali možete da pročitate sa usana sudije da je rekao stop i ponovio još dva puta. To je prava istina i nemojte da pričate gluposti - rekao je on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.