TONI ĐERONA PREZADOVOLJAN VIĐENIM: "Atmosfera u timu je odlična, ostaje žal što nije bilo publike u Nišu"!
Foto: Starsport©

vidi se napredak

TONI ĐERONA PREZADOVOLJAN VIĐENIM: "Atmosfera u timu je odlična, ostaje žal što nije bilo publike u Nišu"!

Želimo da imamo "dugačku klupu", da imamo veliki broj igrača koji mogu da konkurišu za tim,

Objavljeno:

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona bio je zadovoljan izdanjem tima na priajteljskim mečevima protiv Severne Makedonije.

Kombinovani sastav Srbije, koji je trenirao tokom nedelje u Staroj Pazovi, ostvario je dve pobede protiv Makedonaca u kontrolnim utakmicama u Nišu.

- Atmosfera u timu je odlična, ostaje žal što nije bilo publike u Nišu. Trenirali smo tokom nedelje u Staroj Pazovi i ove dve prijateljske utakmice su nam pružile priliku da to što smo radili prenesemo na utakmice. Postoje stvari kojima sam zadovoljan, ima stvari na kojima još treba da se radi i koje treba da se usavršavaju, ali može se reći kada se podvuče crta da sam veoma zadovoljan - rekao je Đerona za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Toni Đerona, Rukometna reprezentacija Srbije
foto: Starsport©

Želimo da imamo "dugačku klupu", da imamo veliki broj igrača koji mogu da konkurišu za tim, istakao je selektor.

- Takođe mislim da je veoma važno iskustvo za sve igrače koji su po prvi put imali prilike da zaigraju za nacionalni tim ovog vikenda. To je veoma važno i sa sadašnjost i za budućnost. Bila je ovo duga i teška sezona, sledi nam odmor, pa sve po redu - praćenje igrača i pravljenje planova za naredno okupljanje u oktobru - zaključio je Đerona.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.