BAKA NINDŽA: Starica iz Hrvatske u 74. godini položila za CRNI POJAS - ŠIBA KAO BRUS LI!
Foto: Printscreen/youtube/NOVA TV

svaka čast

BAKA NINDŽA: Starica iz Hrvatske u 74. godini položila za CRNI POJAS - ŠIBA KAO BRUS LI!

Ona se već godinama vodi krilaticom: "U zdravom telu zdrav duh" i dokaz je da godine nisu prepreka ni za kakvu fizičku aktivnost

Objavljeno: 14:08h

Penzionisana doktorka sportske medicine Inga Poje (74) položila je za crni pojas u karateu nakon sedam godina treniranja.

Polaganje Inge trajalo je sat vremena, a sastojalo se od teorije, tehnike, udaraca u džak i kata, nakon čega su Poje uručili crni pojas, pa je tako postala prva Hrvatica koja je u 74. godini položila za crni pojas u karateu.

Inga je bivša juniorska i seniorska reprezentativka sportske gimnastike, a kada se počela baviti ovim sportom njena porodica je bila vrlo skeptična.

- Uh, to je bila panika. Moj sin se našao u društvu prijatelja koji je se bavi karateom i rekao je: "Daj zamisli, moja mama je krenula na karate", na šta mu je ovaj rekao: "Ma super, poželi joj mnogo uspeha". Tada se sin malo umirio - rekla je Inga u jednom od intervjua.

Ona se već godinama vodi krilaticom: "U zdravom telu zdrav duh" i dokaz je da godine nisu prepreka ni za kakvu fizičku aktivnost.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.