SPORTISTI U ULOZI MANEKENA: Čitava kolekcija bazirana je na nacionalnim motivima i bojama Srbije (FOTO)
Foto: oks.org.rs

SJAJNI SU I NA PISTI

SPORTISTI U ULOZI MANEKENA: Čitava kolekcija bazirana je na nacionalnim motivima i bojama Srbije (FOTO)

Olimpijsku kolekciju kreirao je 4F dizajnerski tim koji čini 20 ljudi

Objavljeno: 01:02h

Modnom revijom u bašti Olimpijske kuće u Beogradu predstavljena je kolekcija opreme Tima Srbije za Igre u Tokiju. Srpski olimpijci će na letnjim Olimpijskim igrama u Japanu nositi opremu poljskog brenda 4F, kao i na prethodnim Igrama u Riju 2016. godine.

Specijalni gosti na modnoj pisti bili su predstavnici olimpijskog tima koji će braniti boje Srbije u Tokiju - Jovana Arsić, Martin Mačković, Miloš Vasić (veslanje), Milena Rašić, Bjanka Buša (odbojka), Sanja Vukašinović, Milutin Stefanović (streljaštvo), Čaba Silađi (plivanje), Anja Obradović (džudo) i Nikola Jakšić (vaterpolo).

Olimpijski tim Srbije
foto: oks.org.rs

Olimpijsku kolekciju Tima Srbije kreirao je 4F dizajnerski tim koji čini 20 ljudi. Čitava kolekcija bazirana je na nacionalnim motivima i bojama Srbije, u skladu sa najnovijim modnim trendovima i tehnologijama.

Imajući u vidu da se Igre održavaju u Japanu, u izradi kolekcije korišćeni su i motivi zemlje izlazećeg sunca.

Kolekcija se sastoji od četiri linije: svečane uniforme za ceremoniju otvaranja, opreme za trening, opreme za slobodno vreme i svečane opreme za ceremoniju dodele medalja.

Olimpijski tim Srbije
foto: oks.org.rs

Takođe, kolekcija je upotpunjena velikim brojem dodataka, uključujući patike, naočare za sunce, kape, torbe, rančeve i peškire.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.