BEZ NOKAUTA: Borba koja je najavljivana kao SPKETAKL, ipak razočarala - MEJVEDER DOBIO SALVU ZVIŽDUKA!
Foto: Printscreen/youtube/ CBS Sports HQ

Nije bilo loše

BEZ NOKAUTA: Borba koja je najavljivana kao SPKETAKL, ipak razočarala - MEJVEDER DOBIO SALVU ZVIŽDUKA!

Statistički gleldano Pol je uputio čak 217 udaraca, ali pogodio njih 28. Dok je iskusni bokser bio manje aktivan sa 107 udaraca, ali daleko ubojitiji sa 47

Objavljeno: 08:40h

Logan Pol je preživeo osam rundi protiv Flojda Mejvedera, jednog od najboljih boksera svih vremena. Egzbicioni meč se pokazao kao pun pogodak obzirom na ogromnu zaradu.

Pol je bio taj koji je više napadao tokom borbe, ali je Mejveder zadavao mudre i pametne udarce tako da nije trošio previše energije.

Flojd je mogao i nokutirati Logana, ali 44-godišnjak je ostao pribran i nije želio ništa da rizikuje. Kući je otišao bez modrice i sa punim džepovima.

Na kraju nije bilo pobednika što je bilo i sasvim logično pošto u egzbicionom meču nije bilo sudija koji bi ocenjivali borbu, ali prve reakcije su bile kao da se radilo o borbi muškarca i dečaka.

Bilo je i kritika na račun boksera jer su mnogi fanovi očekivali da dokrajči amatera što na kraju nije uradio jer je od početka naglašavao da razmišlja samo o zaradi.

Statistički gleldano Pol je uputio čak 217 udaraca, ali pogodio njih 28. Dok je iskusni bokser bio manje aktivan sa 107 udaraca, ali daleko ubojitiji sa 47.

Mejveder se nada da će mu ova borba doneti zaradu od oko 100 miliona dolara što je daleko više nego što bi dobio u "normalnom" meču.

Sa druge strane, jutjuber prema različitim izvorima iz SAD-a čeka zaradu od oko 20 miliona evra što je daleko manje od Flojda, ali sasvim dovoljna cifra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.