LETEO JE KAO LEPTIR, A UBADAO KAO PČELA: Sada su isplivali poslednji dani legendarnog Alija - VOLEO JE NAJVIŠE SEBE
Foto: Promo

ispovest Hane

LETEO JE KAO LEPTIR, A UBADAO KAO PČELA: Sada su isplivali poslednji dani legendarnog Alija - VOLEO JE NAJVIŠE SEBE

Ono što svakako možemo zaključiti jest da je Ali bio samodopadan, prepun samopouzdanja i, kako bi se reklo, krasio ga je pozitivni bezobrazluk

Objavljeno:

Muhammad Ali je osoba koju ne treba previše predstavljati, ali sve što znamo jeste ono što smo mogli videti iz njegovih javnih nastupa, svedočanstava njegovih bliskih prijatelja i ponekad porodice.

Mnogo je detalja o kojima ništa ne znamo i svakako da kad bi oni počeli izlaziti na površinu, moglo bi se napisati nekoliko knjiga.

Ono što svakako možemo zaključiti jest da je Ali bio samodopadan, prepun samopouzdanja i, kako bi se reklo, krasio ga je pozitivni bezobrazluk.

Ni u privatnom žvotu nije bilo ništa drugačije, navodi njegova kći Hana (44).

Za "The Sun" je odlučila progovoriti o nekim dosad nepoznatim sitnicama.

- Voleo je iznova gledati filmove s Elvisom, dokumentarce o Džejms Braunu i Litl Ričardu, ali moj otac je poslednje trenutke života provodio najviše gledajući dokumentarce o sebi. Obožavao je gledati sebe. Često bi u tim trenucima rekao nešto u stilu "Nisam li bio nešto posebno?" Tada ste mogli videti svetlost u njegovim očima, tu iskru. Oči su mu plesale kad telo više nije moglo. Gledao bi oko sebe uz ogroman osmeh. I bez obzira koliko mu je bilo loše, nikad se nije žalio - izjavila je Hana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.