SRBIJA NIJE DOZVOLILA JAPANCIMA DA RAŠIRE KRILA: Momci Bobe Kovača im naneli prvi poraz
Foto: OSS

liga nacija

SRBIJA NIJE DOZVOLILA JAPANCIMA DA RAŠIRE KRILA: Momci Bobe Kovača im naneli prvi poraz

Posle prvog vikenda Srbija ima 2 pobede i 1 poraz

Objavljeno:

Muška seniorska reprezentacija Srbije zabeležila je pobedu u prvom meču II vikenda III Lige nacija 2021. u Riminiju. Srbija je danas savladala Japan sa 3:1, po setovima 18:25, 25:23, 25:22 i 25:13, posle 118 minuta igre.

Ostvarili su treću pobedu u Italiji izabranici Slobodana Kovača, u meču u kome su Japanci odlično počeli, a srpski odbojkaši sjajno završili susret i naneli prvi poraz Japanu u Riminiju. Kako je meč odmicao tako je Srbija bila sve kvalitetnija i uspešnija.

Japan je disciplinovanom igrom u prvom setu primorao Srbiju da pojača ritam, ali to nije bilo dovoljno za rezultatski preokret, pa je Japan poveo sa 1:0 u setovima. U drugom setu se vodila ravnopravna borba, u kojoj je Srbija imala jedan – dva poena prednosti. Od sredine seta Srbija je povećala vođstvo, ali su se borbeni Japanci u finišu približili na minus od jednog poena. Srbija je izjednačila na 1:1 u setovima, a zatim nastavila sa dobrom igrom i u trećem setu, što joj je donelo vođstvo od 2:1 u setovima. U četvrtom setu, Srbija je od sredine seta preuzela kontrolu i sigurnom, koncentrisanom igrom stigla do trijumfa.

Srbija će sutra u 2. kolu II vikenda igrati protiv Francuske od 15.00 časova (TV SK 1), a u poslednjem, 3. kolu, u subotu, 5. juna protiv Brazila od 15.00 časova (TV SK 1).

Posle prvog vikenda Srbija ima 2 pobede i 1 poraz.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.