MALJKOVIĆ VERUJE U SPORTISTE: Biće nas još više do početka Olimpijskih igara - NAPRAVIĆEMO VELIKI USPEH!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

srećno

MALJKOVIĆ VERUJE U SPORTISTE: Biće nas još više do početka Olimpijskih igara - NAPRAVIĆEMO VELIKI USPEH!

U našoj misiji je trenutno 70 sportista iz 13 različitih sportova, a očekuje se da se taj broj dodatno poveća.

Objavljeno:

Olimpijski komitet Srbije i kompanija "Donkafe" juče su upriličili druženje 11 naših olimpijaca sa predstavnicima medija.

Pred novinare su izašli košarkašice Sonja Vasić i Dajana Butulija, veslači Miloš Vasić i Martin Mačković, strelci Andrea Arsović, Damir Mikec, Milutin Stefanović i Milenko Sebić, stonoteniser Dimitrije Levajac i karatistkinja Jovana Preković.

- Imamo ogromnu podršku OK Srbije u pripremama za odlazak na Olimpijske igre. Radujemo se ovom događaju, jer je on vrhunac karijere svakog sportiste. Nadamo se svi da će avgust da bude mesec za pobede i medalje - rekla je košarkašica Sonja Vasić, jedna od najiskusnijih igračica u ekipi selektorke Marine Maljković, koje su se na poslednjim Igrama u Rio de Žaneiru okitile bronzanom medaljom.

Inače, Sonja Vasić će se ovog leta, odmah posle Olimpijskih igara u Tokiju, oprostiti od aktivnog igranja košarke posle višegodišnje, sjajne karijere.

Brojne novinare i sportiste juče su pozdravili i predsednik OKS Božidar Maljković i direktorka marketinga kompanije "Štraus Adriatik" Katarina Šibalić.

- Još 50 dana nas deli od najvećeg planetarnog sportskog događaja, a Olimpijski tim Srbije za sada broji 70 sportista u 13 sportova, koji će nastupati pod zastavom naše zemlje, a taj broj biće veći, naravno, kako se približavamo Igrama. Svima njima pružamo podršku, kao i onima koji bi tek trebalo da zauzmu svoje mesto u Olimpijskom timu Srbije. Hvala medijima što pomažu da se reč o misiji OK Srbije čuje daleko, a mi ćemo dati sve od sebe da to poverenje vratimo zalaganjem na sportskim borilištima u Tokiju ovoga leta - rekao je Maljković.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.