VAJLDER STAO NA PUT MEČU FJURIJA I DŽOŠUE: Amerikanac hoće ravanš protiv Britanca (VIDEO)
Foto: EPA/Etienne Laurent

biće spekatkularno

VAJLDER STAO NA PUT MEČU FJURIJA I DŽOŠUE: Amerikanac hoće ravanš protiv Britanca (VIDEO)

Bronzani bombarder smatra da je Fjuri pokušao da pobegne od treće borbe

Objavljeno:

Dontej Vajlder uspeo je da spreči obračun Tajsona Fjurija i Entonija Džošue za apsolutnog prvaka svieta teške kategorije.

Apelacioni sud uvažio je žalbu američkog boksera i naredio je održavanje trećeg meča između Vajldera i Fjurija za WBC pojas prvaka sveta, a on će biti održan 24. jula u Las Vegasu.

Vajlder se jako malo pojavljivao u javnosti od teškog poraza kojeg mu je Fjuri naneo u februaru prošle godine.

Taj period je iskoristio da se pripremi za novi meč, dobio je presudu na svoju stranu i sada je spreman da Kralju Cigana skine glavu sa ramena.

- Imam takav mentalitet da razmišljam o ozbiljnom povređivanju i o tome da ću ga toliko prebiti da ga majka neće moći prepoznati. Želim mu skinuti glavu sa ramena - rekao je Vajlder i nastavio je:

- Sad kad je sve spremno više nema gde pobeći. Mora proći kroz mene, a ja sam najveći udarač u istoriji teške kategorije. Nastavit ću da radim ono što radim.

Bronzani bombarder smatra da je Fjuri pokušao da pobegne od treće borbe.

- Ispao je kukavica i pokušao je da izbegne borbu. Ne možeš završiti ovo poglavlje, a da ne prođeš kroz Donteja Vajldera.

Podsetimo, prvi meč Vajldera i Fjurija u decembru 2018. godine završen je bez pobednika, ali je u februaru 2020. godine Britanac doslovno raznio Vajldera i uzeo mu je pojas prvaka prekidom u sedmoj rundi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.