Fjuri u ozbiljnom problemu! Zbog korišćenja kokaina ostaće bez svega za šta je ikada radio! (FOTO)
Foto: Reuters

Skandal!

Fjuri u ozbiljnom problemu! Zbog korišćenja kokaina ostaće bez svega za šta je ikada radio! (FOTO)

"Svakoga dana se nadam da ću umreti. To je loše da kažem pošto imam troje dece i divnu suprugu, zar ne?", istakao je svetski šampion u boksu
Objavljeno:
foto: Reuters

Bi-Bi-Si (BBC) je naveo da je konktirao WBO i WBA, dve organizacije čije šampionske pojaseve drži Fjuri, ali one nisu odgovorile na pozive.

- Mi se bavimo dozvolama, pa u teoriji, ako ga suspendujemo, oni neće imati izbora već da mu oduzmu pojaseve, pošto neće moći da ih brani, zar ne? Ne možete tek tako oduzeti nekome dozvolu, a da ne obavite odgovarajuće procedure, ako odlučimo da je to ispravno - rekao je Smit.

Fjuri je neporažen u 25 profesionalnih borbi, a nije boksovao od novembra 2015. godine kada je napravio veliko iznenađenje, pobedio Ukrajinca Vladimira Klička i osvojio šampionske pojaseve u verzijama WBO, IBF, WBA i IBO.

Grobari, kada vidite kakvu ribu imate u klubu, svi ćete početi da idete na stadion! (FOTO)

Nemu je oduzet pojas IBF pošto nije želeo da boksuje protiv obaveznog izazivača Vjačelsava Glazkova. Revanš sa Kličkom je dva puta odložio prvi put zbog povrede, a drugi put zbog psihičkih problema.

Fjuri bi u novembru trebalo da pristustvuje saslušanju pred Antidoping agencijom Velike Britanije pošto su u junu u uzorku njegovog urina navodno pronađeni tragovi zabranjenih supstanci.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.