VOJVODINA UBEDLJIVA PROTIV PARTIZANA: Novosađani overili OSMU uzastopnu titulu dva kola pre kraja!
Foto: Printscreen/Facebook/RK Vojvodina

arkus liga

VOJVODINA UBEDLJIVA PROTIV PARTIZANA: Novosađani overili OSMU uzastopnu titulu dva kola pre kraja!

Ovo je ukupno deveta tiula Voše čime se izjednačila sa Zvezdom i Partizanom

Objavljeno:

Rukometaši Vojvodine osvojili su osmu uzastopnu titulu prvaka Srbije, nako što su pobedili direktnog rivala za titulu Partizan rezultatom 28:20 i dva kola pre kraja potvrdili naslov prvaka.

Najefikasniji kod Vojvodine bio je Darko Milenković sa devet golova, Mladen Šotić je zabeležio sedam, a Nemanja Ratković i Aleksandar Babić po tri. Iskusni Svetislav Verkić upisao je devet odbrana.

Kod crno-belih Stefan Petrić je postigao četiri pogotka, a Luka Dragović, Aleksa Gudurić i Ivan Dimitrijević po tri.

Vojvodina je osvojila devetu šampionsku titulu u istoriji i na vrhu večne liste izjednačila sa Crvenom zvezdom i Partizanom.

Rukometaši Novog Pazara pobedili su gostujući tim Proletera sa 39:35 (23:15).

Domaćina su predvodili Danijel Radisavljević sa devet, Aleksandar Stojanović sa osam, Marko Živković sa sedam, Nemanja Dimitrijević sa šest i najbolji akter meča Zlatko Rakić sa pet golova, a istakao se i golman Aleksandar Milenković sa 12 odbrana (tri sedmerca).

U poraženoj ekipi iz Zrenjanina izdvojili su se Aleksa Gaćinović sa 11, David Pešić sa devet i Saša Terzić sa pet pogodaka, kao i čuvar mreže Marko Gaćinović sa 14 zaustavljenih šuteva ka golu.

Novi Pazar je najbolji među osam klubova u plej-aut grupi sa 17 osvojenih bodova, dok je Proleter završio na šestoj poziciji sa 13 bodova.

Iz Arkus lige ispala su dva najslabija tima, sedmoplasirana Kikinda sa 13 i Crvenka na poslednjem, osmom mestu sa osam bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.