SLEDI PAKLEN FINIŠ ARKUS LIGE: Vojvodina hladi šampanjac, Šapčani i Partizan bez prava na kiks jure SEHA ligu!
Foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

ZANIMLJIVO

SLEDI PAKLEN FINIŠ ARKUS LIGE: Vojvodina hladi šampanjac, Šapčani i Partizan bez prava na kiks jure SEHA ligu!

U okviru plej-auta, ovog vikenda odigraće se mečevi 13, pretposlednjeg kola, a u zoni ispadanja trenutno su Obilić i Crvenka, koji se međusobno sastaju

Objavljeno:

Arkus liga se zahuktava. Ostalo je još pet kola do kraja plej ofa, a za sada je gotovo izvesno da je Vojvodina novi-stari šampion, dok će se za drugu poziciju koa vodi u SEHA ligu boriti Metaloplastika i Partizan.

Upravo Partizan otvara deseto kolo plej-ofa, gostovanjem Dinamu, dok su preostala tri duela na programu u subotu. Železničar 1949 dočekuje Radnički od 16:30, sa željom da nadoknadi izgubljene bodove i vrati se u trku za drugo mesto na tabeli.

Metaloplastika od 19 časova dočekuje Rudar iz Kostolca, dok Vojvodina u istom terminu svoj juriš ka osmoj uzastopnoj tituli nacionalnog šampiona nastavlja u Leskovcu protiv Dubočice 54.

U okviru plej-auta, ovog vikenda odigraće se mečevi 13, pretposlednjeg kola, a u zoni ispadanja trenutno su Obilić i Crvenka, koji se međusobno sastaju. Sve utakmice na programu su u subotu od 18 časova, a evo rasporeda:

Proleter – Crvena zvezda

Novi Pazar – Spartak

Kikinda Grindex – Šamot 65

Obilić – Crvenka.

TABELA (PLEJ-OF): Vojvodina 18, Partizan 13, Metaloplastika 12, Železničar 1949 10, Dinamo 6, Dubočica 54 6, Rudar 4, Radnički 3.

TABELA (PLEJ-AUT): Crvena zvezda 15, Novi Pazar 14, Šamot 65 13, Kikinda Grindex 12, Spartak 12, Proleter 11, Obilić 11, Crvenka 8.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.